Aanleg

Aanleg

Of het nu gaat om bestrating of metselwerk, verlichting of een vijver, we verzorgen het allemaal met even groot plezier. En meestal helemaal zelf, in eigen beheer, met eigen machines en hulpmiddelen, zo nodig voorbereid in eigen werkplaats. Zo creëren we de tuin waar u nog jaren van kunt genieten. U zult zien: u bent straks veel vaker buiten! U gaat uw tuin ervaren als verlengstuk van uw woning, een extra leefruimte waarin u zich prettig voelt.

Tuin aanleg

Een strak plan

 

Enthousiast gaan we aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Dat begint natuurlijk met een strakke planning, onder regie van onze projectleider Edwin de Groot. Hij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten, van grondwerk en bestrating tot houtwerk, waterwerken en beplanting. Uiteraard altijd in goede afstemming met u als opdrachtgever. Tijdens de uitvoering houdt hij in de gaten dat alles efficiënt en conform afspraak wordt uitgevoerd.

 

Oplevering

 

Ter afsluiting spreekt Edwin met u een moment af voor de officiële oplevering. Dan lopen we samen nog even de uitgevoerde werkzaamheden langs en legt hij u uit wat u de komende weken mag verwachten. Ook maken we dan meteen een afspraak voor een terugkomdag, om te controleren of alles aanslaat zoals we willen.

 

Netjes en in overleg

 

Natuurlijk ruimen we elke dag zoveel mogelijk netjes op wat we hebben gebruikt, maar enige vorm van overlast tijdens onze werkzaamheden is soms niet te vermijden. De aanleg van een tuin gaat nu eenmaal gepaard met grondwerk (zand), tuinafval en het geluid van zware machines. Om u daarbij zoveel mogelijk te ontzien, nemen we de planning tevoren gedetailleerd met u door, zodat u weet wat u in welke fase mag verwachten. Ook zorgen we desgewenst graag voor een ‘kaartje voor de buren’ (uiteraard in overleg).

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!