Tuinaanleg in Noord-Brabant

Voor een professionele tuinaanleg schakel je De Groot Hoveniers uit Volkel, Noord-Brabant, in. Of het nu gaat om bestrating of metselwerk, verlichting of een vijver; we verzorgen het allemaal met even groot plezier. En meestal helemaal zelf, in eigen beheer, met eigen machines en hulpmiddelen. Zo nodig bereiden we het aanleggen van jouw nieuwe tuin voor in onze eigen werkplaats in Volkel, te Noord-Brabant. Zo creëren we de tuin waar je nog jaren van geniet. Je zult zien: je bent straks veel vaker buiten! Je gaat jouw tuin ervaren als verlengstuk van je woning, een extra leefruimte waarin jij je prettig voelt.

Tuin aanleg

Een professionele tuinaanleg in Noord-Brabant vraagt om een strak plan

Of je nu een landelijke of moderne tuin wilt laten aanleggen; wij gaan enthousiast aan de slag om jouw droomtuin te realiseren. Dat begint natuurlijk met een strakke planning, onder regie van onze projectleider Edwin de Groot. Hij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten, van grondwerk en bestrating tot houtwerk, waterwerken en beplanting. Uiteraard vindt de tuinaanleg altijd plaats in goede afstemming met jou als opdrachtgever. Tijdens het aanleggen van jouw nieuwe tuin houdt de projectleider in de gaten dat alles efficiënt en conform afspraak wordt uitgevoerd.

Duidelijke afspraken over de oplevering

Wil je een nieuwe tuin laten aanleggen door De Groot Hoveniers uit Volkel, Noord-Brabant? Dan spreekt Edwin met jou een moment af voor de officiële oplevering. Bovendien lopen jullie samen nog even de geplande werkzaamheden langs en krijg je uitgelegd wat je de komende weken mag verwachten. Ook maken we dan meteen een afspraak voor een terugkomdag, om te controleren of alles aanslaat zoals we willen.

We beperken de overlast tijdens een tuinaanleg zo veel mogelijk

Natuurlijk ruimen we elke dag zoveel mogelijk netjes op wat we hebben gebruikt, maar enige vorm van overlast tijdens onze werkzaamheden is soms niet te vermijden. Het aanleggen van een nieuwe tuin gaat nu eenmaal gepaard met grondwerk (zand), tuinafval en het geluid van zware machines. Om jou daarbij zoveel mogelijk te ontzien, nemen we de planning van de tuinaanleg tevoren gedetailleerd met je door. Zo weet je wat je in welke fase mag verwachten. Ook zorgen we desgewenst graag voor een ‘kaartje voor de buren’ (uiteraard in overleg).

Geef al jouw wensen voor tuinaanleg aan ons door

Wil je graag een tuin laten aanleggen? En wil je graag zelf het ontwerp maken of laat je dit liever over aan een professioneel hoveniersbedrijf? Geef al jouw wensen aan ons door. Dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen. Wij leggen alles aan, van een luxe tuin tot een landelijke en van leidingwerk tot verlichting. Neem contact met ons op voor jouw tuinaanleg in Noord-Brabant door te bellen naar ons kantoor in Volkel via 0413 272 811 of naar onze vestiging in Etten-Leur via  076 – 303 35 54. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?