Gazon laten aanleggen in Noord-Brabant

Kies je ervoor je gazon te laten aanleggen door een specialist uit Noord-Brabant, dan ben je ervan verzekerd dat dit vakkundig gebeurt. Bovendien weet een specialist exact welk type gras het meest geschikt is voor de desbetreffende grond en het doel dat je voor ogen hebt met je gazon. Wil je jouw gazon laten aanleggen door een van de vakkundige tuinmannen van De Groot Hoveniers uit Volkel, Noord-Brabant? Dan kun je erop rekenen dat we het gewenste resultaat voor jou bereiken.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Een gazon laten aanleggen voor een strakke en moderne tuin

Met strakke lijnen, duurzame materialen en onderhoudsarme tuinelementen creëer je een moderne tuin. Een goed gelegd gazon is hierbij onmisbaar. Onze hulp schakel je echter niet alleen voor het aanleggen van het gazon, maar ook voor de rest van je tuin. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook je hagen knippen en een zwembad aanleggen. Om de beplanting in je tuin perfect op elkaar af te stemmen, maken we hier speciaal een beplantingsplan voor.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Realiseer jouw droomtuin

Droom je van een strakke en moderne tuin en wil je een gazon laten aanleggen in Noord-Brabant? Of ziet jouw ideale tuin er heel anders uit? Bij De Groot Hoveniers uit Volkel hebben we genoeg ervaring om elke tuin te kunnen realiseren. Bovendien hebben we verschillende specialisten in ons team, waardoor we bijvoorbeeld ook leidingwerk kunnen leggen. Neem contact met ons op via 0413 272 811 of via het contactformulier en bespreek de mogelijkheden.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.