Een plunge pool laten aanleggen in Brabant

Maak van je tuin een waar paradijs door een plunge pool te laten aanleggen in Brabant. De Groot Hoveniers uit Volkel en Etten-Leur heeft jarenlange ervaring met tuinaanleg. Of je nu de gehele tuin onder de schop wilt laten nemen of slechts een deel; geen uitdaging is voor ons te groot. We helpen je graag om jouw droomtuin te realiseren.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Waarom zou je een plunge pool laten aanleggen in je tuin in Brabant?

Een plunge pool is een klein inbouwzwembad en is met name geschikt voor kleinere tuinen. Er zijn diverse redenen om een plunge pool te laten aanleggen in je tuin in Brabant. Zo is er altijd afkoeling in de buurt, wat vooral op warme zomerdagen goed van pas komt. Ook creëer je met een plunge pool een vakantiegevoel in je eigen tuin. Dacht je dat alleen grote tuinen geschikt waren voor zwembaden? Dit prachtige zwembad is klein van formaat en neemt niet veel ruimte in, waardoor het ook geschikt is voor een stadstuin. Je kunt er ook voor kiezen om door ons een natuurzwembad aan te laten leggen. Maak je tuin vervolgens helemaal af met een bijpassend pool house. Voor welke diensten je ons ook inschakelt; wij maken jouw droomtuin tot realiteit!

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Laat ons een plunge pool aanleggen

Wil je graag een plunge pool laten aanleggen door De Groot Hoveniers uit Volkel en Etten-Leur in Brabant? Neem dan contact op met ons team. Je bereikt ons door te bellen naar 076 – 303 35 54, naar 0413 27 28 11 of vul ons contactformulier in.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.