Moderne Zwembad Tuin bij Luxe Villa – Sint Oedenrode

Voor dit project hebben we een fraaie buitenruimte gerealiseerd voor een indrukwekkende villa. In samenwerking met Zwedak hebben we het zwembad geïnstalleerd. Deze is doordacht geplaatst in een afgeschermde binnentuin, wat zorgt voor een rustige plek met optimale privacy. De directe toegang vanuit de woonkeuken naar de tuin zorgt voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

Om een warme sfeer in de tuin te realiseren, hebben we In-lite verlichting geïnstalleerd. De schellevis tegels vormen een eigentijds en stijlvol patroon dat goed past bij het moderne karakter van de villa.

Deze tuin is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch in onderhoud, waardoor hij gedurende het hele jaar in topconditie blijft.

Deze moderne zwembad tuin is een fraaie combinatie van comfort, stijl en functionaliteit, waarbij we streven naar een harmonieuze leefomgeving.

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.