Hovenier Sint-Oedenrode

Bent u op zoek naar een ervaren Hovenier in Sint-Oedenrode en omstreken? Of u nou uw tuin volledig wilt transformeren, op zoek bent naar kleine aanpassingen of uw mooie tuin van onderhoud wilt voorzien: de Groot Hoveniers heeft de juiste ervaring in huis om iedere klus te klaren. Wij zijn een groot hoveniersbedrijf in Volkel, maar zijn ook beschikbaar voor klussen in Sint-Oedenrode en omstreken. Onze medewerkers zijn dagelijks door de hele regio te vinden en staan daarom altijd klaar voor tuinonderhoud Sint-Oedenrode.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Kwaliteit hovenier in Sint-Oedenrode

Of u nou onderhoud wilt laten plegen of op zoek bent naar moderne tuin aanleg in Sint-Oedenrode: het is altijd belangrijk om in zee te gaan met een ervaren hoveniersbedrijf waar u zich goed bij voelt. Wij van de Groot Hoveniers hebben al jarenlang ervaring op het gebied van het ontwerpen en onderhouden van tuinen. Waarom is dit belangrijk? Een hovenier met veel expertise weet precies hoe het gewenste eindresultaat bereikt kan worden. Planten zijn levende dingen. Ze groeien en gaan en staan waar ze willen. Alleen een professional weet precies hoe verschillende planten het beste tot hun recht komen in een tuin. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang om te weten hoe een plant verzorgd moet worden. Dit precieze werkje is het beste besteedt aan ons ervaren bedrijf.

Tuinonderhoud Sint-Oedenrode

Wanneer je tuin eenmaal is aangelegd, is het natuurlijk tijd om ervan te gaan genieten. Toch is het belangrijk om ook af en toe wat onderhoud te laten plegen aan de tuin. Dit zorgt ervoor dat alle materialen in goede conditie blijven en dat de bloemen en planten jarenlang kunnen blijven groeien en bloeien. Slecht onderhoud kan de houdbaarheid van je tuin namelijk aanzienlijk verminderen. Het is daarom belangrijk om ons in te schakelen wanneer je tuin aan onderhoud toe is. Om klanten in de hele regio te verzekeren van een nette tuin, doet ons hoveniersbedrijf Sint-Oedenrode en omstreken regelmatig aan. Dat betekent dat het geen probleem is om een afspraak met ons te maken wanneer je in Sint-Oedenrode woont. Wij komen graag langs met onze expertise en professioneel gereedschap om de klus te klaren. Wij van de Groot Hoveniers zorgen ervoor dat je jarenlang kunt blijven genieten van je eigen droomtuin.

Hovenier Sint-Oedenrode gezocht? Bezoek De Groot Hoveniers

Ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf voor de aanleg van een nieuwe tuin, of wil je het onderhoud van je tuin overlaten aan de expertise van echte tuinmannen? Neem dan contact met ons op. De Groot Hoveniers is gemakkelijk te bereiken per telefoon of e-mail, maar je kunt natuurlijk ook een bezoek aan ons tuincentrum brengen. Je kunt ons vinden in Volkel en bent vanuit Sint-Oedenrode zo in ons Tuin Inspiratie Centrum via de A50. Binnen de kortste keren zit je bij ons aan tafel om je eigen droomtuin samen te stellen. Met onze ervaren vakmannen zorgen wij ervoor dat je de tuin krijgt waar je altijd al naar op zoek was.

In 2002 werd de Groot Hoveniers opgericht door Martijn de Groot. Bijna alle familieleden van Martijn werken nu in het bedrijf maar bij De Groot Hoveniers werkt niet uitsluitend familie. We hebben ook verschillende medewerkers in dienst die bij ons werkzaam zijn als tuinarchitect, gediplomeerd hovenier of timmerman. Ook bouwwerkzaamheden met betrekking tot tuinen besteden we dus niet uit aan anderen. We hebben uitstekende timmerlieden in dienst. Met elkaar vormen we een gemotiveerd team dat gedreven is om van elke tuin iets bijzonders maken.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Aanbieding van jouw hovenier in Sint-Oedenrode

Je wil natuurlijk niet teveel betalen voor het onderhoud van je tuin, dus ben je op zoek naar een deskundige hovenier voor het tuinonderhoud in Sint-Oedenrode.

De Groot Hoveniers is o.a. werkzaam als hovenier Sint-Oedenrode en verzorgt alle tuinonderhoud zoals o.a. maaien, snoeien en beplanting. Bel voor meer informatie: 0413 27 28 11 of laat je verzoek achter via ons contactformulier.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.