Een moderne tuin waar de verlichting zorgt voor een warme sfeer

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

In het najaar van 2015, kort na de vakantie, heeft het eerste gesprek met de klant plaatsgevonden om de wensen voor hun nieuwe tuin te bespreken. Tegen het eind van dat jaar was het project afgerond en stond deze prachtige tuin er. Een tuin die nu, een aantal jaar later, een verademing is  om te zien.

 

In het ontwerp van deze tuin is goed gekeken naar het binnen- en buitengevoel van de tuin. Hiermee bedoelen we dat de tuin goed overloopt vanuit het huis. Dit komt door het lijnenspel in de tuin. Deze ligt diagonaal ten opzichte van de tuin maar in het verlengde van het huis.

 

Door de langwerpige vlakken in de tuin creëren we diepte. Dit wordt versterkt door de groene geluidswal achter in de tuin, waardoor het lijkt alsof de tuin geen einde heeft omdat deze overloopt in de geluidswal.

 

Het water in de tuin verbindt de twee terrassen en zorgt voor leven in de tuin door de waterspuwer. Daarnaast creëert het met het Cortenstaal en het vele groen een natuurlijk gevoel.

 

De echte meerwaarde in de tuin zit hem in de verlichting. Deze zorgt ervoor dat onze klanten niet alleen overdag en in de zomer van hun tuin kunnen genieten. Maar ook in het najaar en in de winter wanneer het buiten donker wordt.