Onderhoud aan je verharding

23 maart 2020
Onderhoud

Groene aanslag verwijderen

De meest eenvoudige manier om groene aanslag te verwijderen is met Varistone Green EX. Een algen en groenverwijderaar. Je kan het spuiten of borstelen met een oplossing van 2,5% (25ml: 1 liter water). Na enkele dagen moet je de dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal de stoep af te spuiten en te schrobben. Je kan Varistone Green EX bij ons in de webshop bestellen en wij bezorgen het bij je thuis.

Ja kan er ook voor kiezen om je terras te reinigen met onze terrasreiniger. Deze reinigt het terras zonder chemicaliën. Op onze website kun je zien hoe het werkt.

Onkruid borstelen

Onkruid tussen je tegels, op je terras of oprit? Daar zit je natuurlijk niet op de wachten. Het is natuurlijk beter om dit te voorkomen maar wanneer het onkruid toch de kop op steekt kun je deze verwijderen door de stoep te borstelen.

Door het borstelen van onkruid met een daarvoor geschikte onkruidborstel, wordt onkruid op een veilige en milieuvriendelijke manier verwijderd. De ronddraaiende beweging van de borstel met daaraan staaldraden zorgen dat het onkruid voor een groot deel vergaat.

Bij het borstelen van onkruid wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen, welke steeds moeilijker verkrijgbaar zijn. Daarnaast is het bij borstelen ook fijn dat je direct resultaat ziet!

Onkruid verbranden

Wanneer je last hebt van hardnekkig onkruid kun je ervoor kiezen om aan de slag te gaan met een onkruidbrander. Deze zorgt ervoor dat het onkruid langer weg blijft en dit kun je op sta hoogte doen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.