Een poolhouse in Brabant

Voor een poolhouse dat perfect bij de stijl van je tuin past, kun je uitstekend terecht bij De Groot Hoveniers uit Volkel en Etten-Leur in Brabant. We denken graag met je mee en kijken naar wat er mogelijk is in de tuin. Zo benutten we de ruimte optimaal. Ontdek snel waarom een poolhouse onmisbaar is in je tuin!

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

De voordelen van een poolhouse in je tuin in Brabant

Als je een zwembad in de tuin hebt in Brabant, biedt een poolhouse vele voordelen. Zo kun je na een verfrissende duik heerlijk ontspannen in een poolhouse. Ook is dit een handige plek om zwemspullen in op te bergen. Je kunt het poolhouse ook inzetten als opbergplek voor een pomp en eventuele reinigingsmiddelen. Dankzij een poolhouse is je tuin altijd netjes. Je kunt ons ook inschakelen voor andere diensten, zoals:

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Ervaar de voordelen van een poolhouse

Ben je geïnteresseerd in een poolhouse en wil je deze door ons in Volkel en Etten-Leur in Brabant laten plaatsen? We maken graag een tuinontwerp om te zien waar het poolhouse het beste geplaatst kan worden, zodat de tuin een mooi geheel wordt. Heb je nog vragen? Bel dan naar 076 – 303 35 54, naar 0413 27 28 11 of vul ons contactformulier in.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.