Hovenier Uden

Woon je in Uden en ben je op zoek naar een vakkundige tuinman, bekwaam tuinonderhoud, de beste hovenier in Uden of een scheppende tuinarchitect? Ons team staat altijd voor je klaar. De Groot Hoveniers is een hoveniersbedrijf in Volkel en we werken dagelijks in Uden. We hebben daarom al veel tuinen in Uden mogen ontwerpen en aanleggen. Van een groot deel van deze tuinen verzorgt ons onderhoudsteam ook het onderhoud van tuinen.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

De Groot Hoveniers houden van hun werk

Waarom kiezen mensen in Uden juist voor ons bedrijf? De Groot Hoveniers levert werk waar we zelf van houden, zo eenvoudig is het waarschijnlijk. We zijn gepassioneerd dus we houden van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Alleen dan krijg je immers het beste voor elke tuin. We willen mensen gelukkig maken met hun tuin en doen daar ons uiterste best voor. Voor tuinaanleg Uden werken we daarom uitsluitend met zorgvuldig gekozen vakmensen die tuinieren als hun passie beschouwen. Eerlijkheid en kwaliteit vinden we trouwens al net zo belangrijk. We zijn pas klaar met een project als onze klanten tevreden zijn.

Hoveniersbedrijf in Uden gezocht voor de tuin van je dromen?

Volkel en Uden liggen op een steenworp van elkaar verwijderd. Daarom werken we dagelijks ook in Uden. In de hele regio verwezenlijken we dromen over tuinen. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Je kunt immers blijven dromen van een mooie tuin of je kunt de tuin van je dromen daadwerkelijk laten ontwerpen en aanleggen. Je hebt voor een huis met tuin gekozen omdat je ervan houdt om buiten te kunnen zitten, om te zonnen en om met je gezin en vrienden in de buitenlucht te kunnen eten. Dankzij een mooie tuin geniet je meer van het leven, zo eenvoudig is het. Maar om met volle teugen van je tuin te genieten moet hij niet alleen goed onderhouden worden, maar ook mooi zijn aangelegd. Pas dan zul je jarenlang plezier van je tuin hebben. Barbecueën en relaxen doe je nou eenmaal het beste in een fraai ontworpen tuin. Het is ons vak om van elke tuin een juweeltje te maken. Als hoveniersbedrijf in de regio regelen we zowel tuinaanleg Uden, tuinonderhoud Uden maar ook voor elk type tuinontwerp in Uden kun je bij ons terecht. Onze tuinontwerpers maken iets bijzonders van je tuin en je hoeft straks alleen maar te genieten van het resultaat. Na aanleg van de tuin dragen we ook graag zorg voor het onderhoud, zodat de tuin altijd even mooi blijft.

Hovenier Uden. Wie zijn De Groot Hoveniers?

De Groot Hoveniers is een familiebedrijf met ruim honderd jaar kennis over het vak. De liefde voor tuinieren was een belangrijk deel van onze opvoeding. We houden evenveel van tuinen als onze ouders en grootouders. Met de vele groene vingers van ons team verzorgen we tuinen van A tot Z. In de praktijk betekent het dat we gespecialiseerd zijn om zowel het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen te verzorgen. We maken van kleine en van grote tuinen altijd mooie tuinen. We creëren vele soorten tuinen. Bijvoorbeeld landelijke tuinen, tuinen met en zonder vijvers, tuinen met en zonder terrassen, tuinen in klassieke stijl, moderne tuinen, hippe tuinen of vintage tuinen… Jouw wens is onze uitdaging. Jij hebt de tuin, wij de vakkennis en het talent.

In 2002 werd de Groot Hoveniers opgericht door Martijn de Groot. Bijna alle familieleden van Martijn werken nu in het bedrijf maar bij De Groot Hoveniers werkt niet uitsluitend familie. We hebben ook verschillende medewerkers in dienst die bij ons werkzaam zijn als tuinarchitect, gediplomeerd hovenier of timmerman. Ook bouwwerkzaamheden met betrekking tot tuinen besteden we dus niet uit aan anderen. We hebben uitstekende timmerlieden in dienst. Met elkaar vormen we een gemotiveerd team dat gedreven is om van elke tuin iets bijzonders maken.

Overkapping of buitenkamer laten plaatsen?

Wil je een overkapping of een buitenkamer in een tuin in Uden? Ook dat is een van onze specialiteiten. Gediplomeerde timmerlieden bouwen een overkapping of buitenkamer in onze eigen werkplaats en De Groot Hoveniers komt het bouwwerk pas in je tuin plaatsen als het helemaal perfect en naar je zin is. Kom ook eens rondkijken in ons Tuin Inspiratiecentrum in de boerderij van ons bedrijf. Je ziet dan wat er allemaal mogelijk is voor tuinen en je doet er talloze ideeën op voor je eigen tuin. Een bezoek is uiteraard zonder enige verplichting. Aan de hand van je wensen kunnen we natuurlijk wel in opdracht een tekening en uitgewerkt tuinontwerp in 3D voor je maken. Als het 3D ontwerp helemaal naar je wens is, kun je besluiten het ontwerp door ons te laten uitvoeren tot de aanleg van je droomtuin.

Wat is het belang van vakkundig tuinonderhoud

Er zijn tientallen argumenten te bedenken waarom tuinonderhoud noodzakelijk is. Tuinen die niet goed onderhouden worden zullen verwilderen. Snelgroeiende planten overwoekeren na korte tijd andere planten en verstikken ook de grond. Een slecht onderhouden tuin is op termijn een aanslag op je portemonnee. Zelfs de muren van je huis of het huis van de buren kunnen door slecht onderhoud van een tuin beschadigd worden. Kleine boompjes worden groot en wortels van bomen die te dicht bij gebouwen staan kunnen ook schade doen. Bestrating, tuinpaden, tuinmuurtjes, schuttingen, schuren en andere gebouwen, kunnen door verwilderde planten en boomwortels losgewerkt worden en instabiel worden. Zelfs riolen kunnen door wortels kapot gaan. Hagen en struiken en klimplanten kunnen zodanig uit hun ‘voegen’ groeien dat ze al snel meer overlast dan plezier veroorzaken. Een slecht onderhouden tuin is een groot probleem omdat je als onervaren eigenaar vaak niet weet waar je beginnen moet. Wij weten dat wel en onderhouden je tuin tot in de puntjes. We zien problemen aankomen voordat jij ze ziet en we voorkomen daarmee onnodige schade en ergernis.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Laat je tuin door ons onderhouden en verzorgen

Natuurlijk heb je ook zelf last van een onverzorgde tuin. Je zit niet ontspannen in een tuin vol zorgen en je hebt er stress van. De aanblik knaagt. Je wilt de tuin graag goed onderhouden maar je hebt geen idee waar je de tijd of de kennis vandaan moet halen. Tuinen die slecht onderhouden zijn kunnen ook een constante irritatie voor je buren worden. En terecht, want je buren moeten er ook naar kijken en hebben vaak last van de ongezellige tuin van anderen. Overal groeit bij onvoldoende onderhoud onkruid en de hele buurt stoort zich er op den duur aan. Bovendien kan zelfs ‘eenvoudig’ onkruid ook langzaam maar zeker stabiele tuinmuurtjes (of andere bouwwerken) instabiel maken en van hun plaats loswerken. Voorkom al deze problemen en maak gebruik van onze service. Je krijgt er rust, tevreden buren en een frisse tuin voor terug.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.