Een luxe tuin aanleggen in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een hovenier die een luxe tuin kan ontwerpen en aanleggen bij jouw woning in Noord-Brabant? Dan is ons hoveniersbedrijf dé partij die je zoekt. De Groot Hoveniers is gevestigd in Volkel, in de omgeving van Oss, en wij doen alles om jou van een prachtige tuin te voorzien. Van het ontwerpen tot het aanleggen van de tuin en van advies tot onderhoudswerkzaamheden, wij staan voor je klaar.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Schakel onze hulp in om een luxe tuin te laten ontwerpen en aanleggen in Noord-brabant

Wanneer je ons jouw luxe tuin wilt laten ontwerpen en uiteindelijk ook wilt latenaanleggen, gaat onze tuinarchitect in Noord-Brabant graag met je in gesprek over de mogelijkheden. De grootte en huidige indeling van je tuin zijn uiteraard van belang, maar ook jouw budget heeft invloed op het uiteindelijke ontwerp. De specialist geeft jou daarnaast de nodige tips voor het design van jouw tuin. Zitten jullie op één lijn en heb jij het tuinontwerp goedgekeurd? Dan gaan onze hoveniers beginnen met het aanleggen van jouw luxe tuin in Noord-Brabant. Dit verloopt volgens een soepel en gestructureerd proces, zodat jij snel kunt genieten van een fraaie en exclusieve tuin.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op als je jouw luxe tuin wilt laten ontwerpen en aanleggen door een specialist in Noord-Brabant. Wij zorgen ervoor dat jij over een mooie en strakke tuin beschikt waar je erg gelukkig van wordt. Indien je nog inspiratie zoekt voor jouw luxe tuin, kun je altijd onze eerdere projecten bekijken. Heb je verder nog vragen? Bel dan naar 0413 272 811 of vul het contactformulier op onze website in.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.