Dé specialist in strakke tuinen in Noord-Brabant

Zie je allemaal strakke tuinen bij jou in de buurt in Noord-Brabant en wil je dit zelf ook heel graag? Hiervoor schakel je een deskundig hoveniersbedrijf in. De Groot Hoveniers, gevestigd in Volkel, regio Noord-Brabant, staat graag voor je klaar tijdens de aanleg van strakke tuinen. Wij nemen alle onderdelen van het onderhoud van je tuin uit handen en zorgen dat jij binnen de kortste keren geniet van een mooie tuin.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Wij leggen mooie, strakke tuinen aan in Noord-Brabant

Wanneer wij worden ingeschakeld voor het aanleggen van strakke tuinen in Noord-Brabant, besteden wij vooral aandacht aan de wensen van de klant. Wat verwachten zij precies van ons? Wij denken graag met je mee wat er het beste past in jouw tuin en wat er uitvoerbaar is. Ook verzorgen we een tuindesign voor jou. Hiervoor gaat onze tuinarchitect graag met je in gesprek. Is het tijd voor het aanleggen van de tuin? Dan zorgen wij op gestructureerde wijze voor een tuin van hoge kwaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na en zorgen dat aan al jouw wensen wordt voldaan.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Schakel ons hoveniersbedrijf in

In het aanleggen van strakke tuinen in Noord-Brabant zijn wij dé specialist. Wil jij ook genieten van een luxe tuin? Aarzel dan niet en profiteer van onze dienstverlening! Je schakelt onze hulp eenvoudig in via het telefoonnummer 0413 272 811 of via 076 – 303 35 54. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.