De expert in exclusieve tuinen in Noord-Brabant

Indien je op zoek bent naar een specialist in tuinontwerp en -aanleg van exclusieve tuinen in de provincie Noord-Brabant, is het verstandig om eens contact op te nemen met De Groot Hoveniers. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Volkel, in de buurt van Oss. Van hieruit verzorgen wij het tuinontwerp en exclusief tuindesign voor mensen die in of nabij Noord-Brabant wonen. Wij leveren tuinen van hoge kwaliteit. Ook mensen die niet over groene vingers beschikken, zitten graag buiten in het voorjaar en de zomer als ze een tuin bij dé specialist in exclusieve tuinen hebben ingeschakeld.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Onze vakmensen zorgen voor de mooiste exclusieve tuinen van Noord-Brabant

Wij starten met het maken van een tuinontwerp voor liefhebbers van exclusieve tuinen in Noord-Brabant. Dit ontwerp wordt samengesteld aan de hand van jouw eigen wensen. Onze specialist levert ook een bijdrage en geeft je tips hoe jij de meest exclusieve tuinen het beste kunt onderhouden. De inbreng van onze architect wordt vaak erg gewaardeerd, omdat hij altijd verrassende inzichten biedt! Is het tuinontwerp goedgekeurd? Dan is het tijd om het exclusief tuindesign voor jouw tuin in Noord-Brabant vorm te geven. Onze tuinarchitect zorgt ervoor dat jouw wensen verwerkt worden in het tuindesign.

Wij helpen bij het maken van een exclusief tuindesign in Noord-Brabant

Bij het tuinontwerp van exclusieve tuinen in Noord-Brabant zorgen onze specialisten ervoor dat de tuin precies zo wordt aangekleed zoals onze klanten voor ogen hebben. Indien je luxe belangrijk vindt, vertellen wij je graag hoe wij je van een luxe tuin kunnen voorzien. Wil je een zwemvijver aanleggen in jouw tuin? Of ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een beregeningssysteem? Het is allemaal mogelijk wanneer je ons inschakelt. Wij zijn een specialist in exclusieve tuinen en zijn door onze jarenlange ervaring en groene vingers in staat om een exclusief tuindesign voor je te maken.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Neem contact op met dé specialist in exclusieve tuinen

Ben je op zoek naar een specialist in het maken van een tuinontwerp én de aanleg van exclusieve tuinen in Noord-Brabant? Neem dan eens contact op met ons hoveniersbedrijf in Volkel. Onze vakkundige medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met je. Het is ook altijd mogelijk om alvast inspiratie op te doen uit onze eerdere projecten. Heb je verder nog vragen? Stel ze dan via 0413 272 811 of via het contactformulier.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.