De expert in exclusieve tuinen in Noord-Brabant

 • Duidelijke afspraken
 • Inspiratie, creatie en realisatie
 • Klantbeoordeling van 8,8

Indien je op zoek bent naar een specialist in tuinontwerp en -aanleg van exclusieve tuinen in de provincie Noord-Brabant, is het verstandig om eens contact op te nemen met De Groot Hoveniers. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Volkel, in de buurt van Oss. Van hieruit verzorgen wij het tuinontwerp en exclusief tuindesign voor mensen die in of nabij Noord-Brabant wonen. Wij leveren tuinen van hoge kwaliteit. Ook mensen die niet over groene vingers beschikken, zitten graag buiten in het voorjaar en de zomer als ze een tuin bij dé specialist in exclusieve tuinen hebben ingeschakeld.

Meer lezen over verschillende tuinstijlen?

klassieke tuin

Klassieke tuinstijl

Tuinadviesavond verlichting

Moderne tuinstijl

landelijke tuin

Landelijke tuinstijl

Details op kleur

Vintage tuinstijl

Onze vakmensen zorgen voor de mooiste exclusieve tuinen van Noord-Brabant

Wij starten met het maken van een tuinontwerp voor liefhebbers van exclusieve tuinen in Noord-Brabant. Dit ontwerp wordt samengesteld aan de hand van jouw eigen wensen. Onze specialist levert ook een bijdrage en geeft je tips hoe jij de meest exclusieve tuinen het beste kunt onderhouden. De inbreng van onze architect wordt vaak erg gewaardeerd, omdat hij altijd verrassende inzichten biedt! Is het tuinontwerp goedgekeurd? Dan is het tijd om het exclusief tuindesign voor jouw tuin in Noord-Brabant vorm te geven. Onze tuinarchitect zorgt ervoor dat jouw wensen verwerkt worden in het tuindesign.

Wij helpen bij het maken van een exclusief tuindesign in Noord-Brabant

Bij het tuinontwerp van exclusieve tuinen in Noord-Brabant zorgen onze specialisten ervoor dat de tuin precies zo wordt aangekleed zoals onze klanten voor ogen hebben. Indien je luxe belangrijk vindt, vertellen wij je graag hoe wij je van een luxe tuin kunnen voorzien. Wil je een zwemvijver aanleggen in jouw tuin? Of ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een beregeningssysteem? Het is allemaal mogelijk wanneer je ons inschakelt. Wij zijn een specialist in exclusieve tuinen en zijn door onze jarenlange ervaring en groene vingers in staat om een exclusief tuindesign voor je te maken.

Neem contact op met dé specialist in exclusieve tuinen

Ben je op zoek naar een specialist in het maken van een tuinontwerp én de aanleg van exclusieve tuinen in Noord-Brabant? Neem dan eens contact op met ons hoveniersbedrijf in Volkel. Onze vakkundige medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met je. Het is ook altijd mogelijk om alvast inspiratie op te doen uit onze eerdere projecten. Heb je verder nog vragen? Stel ze dan via 0413 272 811 of via het contactformulier.

Jouw nieuwe tuin ook in 3D bekijken?

Wij werken jouw ideeen in 3D uit zodat we je het beste beeld kunnen geven van hoe jouw nieuwe tuin eruit komt te zien.

Een strakke werkwijze zorgt voor probleemloze projecten

Een strakke werkwijze zorgt voor probleemloze projecten

Wij zijn de specialist

Wij hebben alles in eigen beheer

Betaal alleen wat er op de offerte staat

Voorbeelden te zien in onze showroom

Advies van échte tuinspecialisten

Openingstijden

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 08:30 tot 17:00
 • Woensdag: 08:30 tot 17:00
 • Donderdag: 08:30 tot 17:00
 • Vrijdag: 08:30 tot 17:00
 • Zaterdag: 09:00 tot 15:30
 • Zondag: Gesloten
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De groot hoveniers
Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?