Onderhoud aan je verharding

Onderhoud aan je verharding

Stoep borstelen resultaat

Groene aanslag verwijderen

De meest eenvoudige manier om groene aanslag te verwijderen is met Varistone Green EX. Een algen en groenverwijderaar. Je kan het spuiten of borstelen met een oplossing van 2,5% (25ml: 1 liter water). Na enkele dagen moet je de dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal de stoep af te spuiten en te schrobben. Je kan Varistone Green EX bij ons in de webshop bestellen en wij bezorgen het bij je thuis.

Ja kan er ook voor kiezen om je terras te reinigen met onze terrasreiniger. Deze reinigt het terras zonder chemicaliën. Op onze website kun je zien hoe het werkt.

Onkruid borstelen

Onkruid tussen je tegels, op je terras of oprit? Daar zit je natuurlijk niet op de wachten. Het is natuurlijk beter om dit te voorkomen maar wanneer het onkruid toch de kop op steekt kun je deze verwijderen door de stoep te borstelen.

Door het borstelen van onkruid met een daarvoor geschikte onkruidborstel, wordt onkruid op een veilige en milieuvriendelijke manier verwijderd. De ronddraaiende beweging van de borstel met daaraan staaldraden zorgen dat het onkruid voor een groot deel vergaat.

Bij het borstelen van onkruid wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen, welke steeds moeilijker verkrijgbaar zijn. Daarnaast is het bij borstelen ook fijn dat je direct resultaat ziet!

Onkruid verbranden

Wanneer je last hebt van hardnekkig onkruid kun je ervoor kiezen om aan de slag te gaan met een onkruidbrander. Deze zorgt ervoor dat het onkruid langer weg blijft en dit kun je op sta hoogte doen.Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?