Onderhoud

Tuinonderhoud in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een specialist in tuinonderhoud in Noord-Brabant? We helpen je graag om jouw tuin te allen tijde zo mooi mogelijk te houden. Dat doen we op de wijze die jij het prettigst vindt: op afroep, in de vorm van een abonnement of eenmalig. Naast dat je ons kunt inschakelen om jouw tuin in Noord-Brabant te laten onderhouden, vertellen we je ook graag wat je zelf kunt doen om jouw tuin in goede conditie te houden.

onderhoud

Ons tuinonderhoud in Noord-Brabant geeft jouw tuin een lange levensduur

Goed tuinonderhoud in Noord-Brabant beperkt zich niet tot de beplanting. Ook techniek zoals jouw beregeningsinstallatie of vijverpomp en materialen zoals bestrating en houtwerk behoeven regelmatig aandacht. Voor al dit soort taken schakel je ons in. Indien je jouw tuin in Noord-Brabant wilt laten onderhouden door ons, nemen wij al het werk uit handen. Of het nu gaat om het winterklaar maken van jouw vijver of het herbestraten van een verzakking, we pakken het allemaal met evenveel toewijding aan. Zo dragen we bij aan het verlengen van de levensduur van jouw tuin en zorgen we ervoor dat je elk seizoen kunt genieten van een gezonde en strakke tuin, een ware lust voor het oog.

Enkele voorbeelden van wat wij voor je doen als je jouw tuin wilt laten onderhouden door ons hoveniersbedrijf in Volkel, Noord-Brabant:

  • Vijver en waterwerken: folie vervangen, pomp en filter voorbereiden op de vorst, bladval verwijderen/voorkomen, waterplanten snoeien.
  • Bestrating: verzakking of oneffenheden herbestraten, beschadigde delen vervangen, groenaanslag verwijderen, voegen vernieuwen, onkruid bestrijden.
  • Beplanting: onkruid verwijderen, snoeien, schoffelen, bemesten, bodem verrijken, verplanten.
  • Houtwerk: beschadigde delen vervangen, schuren en opnieuw schilderen/lakken, constructie verstevigen.
  • Beregeningsinstallatie: sproeiers schoonmaken en opnieuw afstellen, pomp schoonmaken (repareren), winterklaar maken.

 

Schakel ons in voor tuinonderhoud

Wil je meer weten over onze diensten met betrekking tot tuinonderhoud in Noord-Brabant? Neem contact met ons op als je jouw tuin wilt laten onderhouden door onze specialisten in Volkel, Noord-Brabant. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0413 272 811 of 076 – 303 35 54. Ook kun je ons contactformulier invullen als je ons wilt inschakelen voor tuinonderhoud of tuindesign in Noord-Brabant.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?