Onderhoud

Onderhoud voor je tuin

 

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Dat doen we op de wijze die u het prettigst vindt: op afroep, in de vorm van een abonnement of eenmalig. En natuurlijk vertellen we u graag wat u zelf kunt doen om uw tuin in goede conditie te houden.

onderhoud

Lange levensduur

 

Goed onderhoud beperkt zich niet tot de beplanting. Ook techniek zoals uw beregeningsinstallatie of vijverpomp en materialen zoals bestrating en houtwerk behoeven regelmatig aandacht. Voor al dit soort taken kunt u ons inschakelen. Of het nu gaat om het winterklaar maken van uw vijver of het herbestraten van een verzakking, we pakken het allemaal met evenveel toewijding aan. Zo dragen we bij aan de levensduur van uw tuin en zorgen we ervoor dat u elk seizoen kunt genieten van een gezonde en netjes verzorgde tuin, een ware lust voor het oog.

Voorbeelden van mogelijke onderhoudswerkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen:

 

  • vijver en waterwerken: folie vervangen, pomp en filter voorbereiden op de vorst, bladval verwijderen/voorkomen, waterplanten snoeien
  • bestrating: verzakking of oneffenheden herbestraten, beschadigde delen vervangen, groenaanslag verwijderen, voegen vernieuwen, onkruid bestrijden
  • beplanting: onkruid verwijderen, snoeien, schoffelen, bemesten, bodem verrijken, verplanten
  • houtwerk: beschadigde delen vervangen, schuren en opnieuw schilderen/lakken, constructie verstevigen
  • beregeningsinstallatie: sproeiers schoonmaken en opnieuw afstellen, pomp schoonmaken (repareren), winterklaar maken.

 

Meer weten over onderhoud? Vraag het onze specialist David Tielemans!

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!