Onze werkwijze bij het tuinonderhoud

Geen groene vingers maar toch graag een nette tuin? Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. Wij hebben een team van hoveniers die het vak hovenier als geen ander verstaan, ze helpen u met heel veel plezier en enthousiasme de tuin in perfecte conditie te houden. Ook graag zelf in de tuin bezig? Geen probleem we doen de werkzaamheden die u graag uitbesteed en het deel onderhoud wat u zelf graag wil doen laten we voor u over.

Het regulier onderhoud wordt aangeboden in abonnementen. Voor informatie over onze abonnementen ga naar de pagina onderhoudsabonnementen. Volledig ontzorgd worden? We bieden ook onderhoud aan in contractvorm. Samen bekijken we de wensen voor het tuinonderhoud en bepalen we het aantal uren per beurt en met welke frequentie het onderhoud uitgevoerd moet worden. De facturatie gebeurt dan en gelijken termijnen. Dit geeft meer inzicht in de kosten per termijn. Elke tuin krijgt de zorg die hij verdient. Met veel kennis en enthousiasme onderhouden we de tuin en zorgen we ervoor dat u kunt genieten van u tuin!

Schakel ons in voor tuinonderhoud

Wil je meer weten over onze diensten met betrekking tot tuinonderhoud? Neem contact met ons op als je jouw tuin wilt laten onderhouden door onze specialisten.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze onderhoudskalender

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze onderhoudskalender in je inbox.

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.