Boomverzorging

Heb je weleens van boomverzorging door een boomchirurg uit Noord-Brabant gehoord? Boomverzorging is iets heel normaals, ook bomen vergen namelijk onderhoud. Dat is niet altijd even gemakkelijk, zeker als het gaat om hoge exemplaren of complexe situaties. Je moet immers wel weten welke behandeling de juiste is en dit soort hoogtewerk vergt speciale klimtechnieken, veiligheidsmaatregelen en gereedschappen. Wist je dat we daarvoor een gediplomeerde boomchirurg in dienst hebben?

Boomverzorging van A tot Z

Of het nu gaat om snoeien, vellen, verplanten of rooien, we helpen je graag om dat op een veilige en vakkundige wijze te doen. Je kunt rekenen op een vakkundige diagnose en een zorgvuldig plan van aanpak, inclusief eventuele kapvergunning. En als we klaar zijn, nemen we alle snoeiresten meteen mee of verwerken het tot een mooie stapel hout voor in je open haard. Kortom; schakel ons hoveniersbedrijf uit Volkel (Noord-Brabant) in voor boomverzorging van A tot Z.

Neem contact op voor boomonderhoud

Wil je jouw boom graag laten verzorgen door onze gediplomeerde boomchirurg? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413 272 811. We doen dan een telefonische intake, zodat we alles inzichtelijk hebben voor de offerte.

Ben je ook nog op zoek naar een manier waarop je de rest van je tuin gezond houdt? Neem dan een kijkje bij onze diensten op het gebied van tuinonderhoud. Wij zijn dé hovenier in Den Bosch en de rest van Noord-Brabant, maar voeren ook opdrachten voor boomverzorging of tuinonderhoud uit in Nijmegen en Zeeland. Naast bellen kun je ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze onderhoudskalender

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze onderhoudskalender in je inbox.

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.