Je terras snel en makkelijk schoon met onze terrasreiniger

Jouw terras weer als nieuw.

 

Heb je ook last van vervuilde tegels of een groene vlonder en kunnen die wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Maak dan gebruik van onze terrasreinigingsmachine. Door middel van onze nemaco terrasreiniging geven wij jouw verharding of terras weer een schoon en fris aanzien. Onze machine reinigt jouw verharding op milieu vriendelijke wijze, zonder dat we gebruik maken van chemicaliën of een hoge drukspuit.

 

Voordelen terras reiniging door de Groot Hoveniers;

  • Geen smerige onder de modder gespoten gevels, ramen en deuren.
  • Voegen worden niet uitgespoten.
  • Langere levensduur van de bestrating.
  • Vlonder en bestrating krijgen weer de originele kleur.
  • Toe te passen op elk soort bestrating en vlonder.
  • Aanslag blijft langer weg.
  • Hoge schoonmaak capaciteit.
terrasreiniger terras reiniging

Waarom gebruiken wij de Nemaco reinigingsmachine?

 

De terrasreiniger die wij gebruiken werkt op basis van water en laat geen hoge moddersporen na op muren, ramen en deuren, zoals bij een hogedrukspuit vaak wel het geval is. Met het terras schoonmaken verwijderd onze machine groene aanslag, maar ook de zwarte hardnekkige aanslag en mossen van de tegels en de bestrating. Tevens kunnen we vlonders er ook perfect mee reinigen.

 

Tijdens het schoonmaken van de bestrating laat onze machine geen strepen na en krijgen we een mooi egaal schoon beeld op het terras.

 

Het gazon en de planten in jou tuin lopen tijdens het schoonmaken van de bestrating geen schade op, omdat we de bestrating en de vlonders alleen schoonmaken met water en zonder hoge drukstralen werken.

 

Na het schoonmaken van de bestrating, terrassen en de vlonders komen de originele kleuren weer tevoorschijn en lijken de materialen weer als nieuw.

Stappenplan reinigen terras en bestrating.

 

Als eerste starten we met het vegen van de bestratingen en de terrassen. Al het oppervlakkige zand, oude bladeren en planten resten worden door ons bij elkaar geveegd op opgeruimd.

 

Daarna gaan we met onze terrasreinigingsmachine aan de slag en maken we gebruik van leidingwater uit de buitenkraan. Baan voor baan reinigen we de bestrating en zie je het vuil van de bestrating afspoelen.

 

Na deze intensieve reiniging met de machine spoelen we de hele bestrating en de terrassen na met water, zodat al het vuil van het oppervlak verdwijnt. Is het niet mogelijk om het losgekomen vuil van de bestrating af te spoelen dan maken we gebruik van een waterstofzuiger en zuigen we de vuilresten op.

 

Als laatste strooien we de bestrating lichtjes in met inveegzand en of split om de voegen weer mooi op te vullen.

Beste tijdstip voor reiniging.

 

Het schoonmaken van de terrassen is een echte voorjaars klus en kan aanvangen als de winter langzaam verdwijnt. De groene aanslag is op dat moment het hevigst en zal na het schoonmaken niet snel meer terug keren.

 

De zwarte aanslag op de bestrating kan het gehele jaar door verwijderd worden. Deze aanslag is niet seizoen afhankelijk en wordt niet veroorzaakt door het weer, maar door de vervuiling uit de lucht. In een aantal jaren kan de bestrating helemaal zwart uitgeslagen zijn. Met het schoonmaken van de bestrating is deze weer als nieuw.

Benieuwd naar de kosten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!