Een overkapping met bar in Brabant

De Groot Hoveniers uit Volkel en Etten-Leur maakt met plezier een overkapping met bar voor jouw tuin in Brabant. We helpen je graag om jouw droomtuin te realiseren en gaan op professionele wijze te werk. Wil je het hele jaar door van je tuin genieten? Kies er dan voor om door ons een mooie overkapping te laten plaatsen!

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Langer van de tuin genieten dankzij een overkapping met bar in Brabant

Dankzij een overkapping met bar in je tuin in Brabant creëer je een gezellige plek waar je het hele jaar kunt vertoeven. Dankzij een tuinoverkapping combineer je binnen met buiten, zodat je nog langer van je tuin kunt genieten. Als je door ons een overkapping laat plaatsen, geniet je van:

  • Verwarming
  • Tv-aansluiting
  • Glazen wanden
  • Een vaste bar

De Groot Hoveniers uit Volkel en Etten-Leur biedt maatwerk aan. Zo kijken we bij het plaatsen van de overkapping met bar ook naar de rest van de tuin, zodat er een mooi geheel ontstaat. Je schakelt ons ook in voor andere diensten, zoals het bouwen van een poolhouse of een plunge pool.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Schakel ons in voor een luxe overkapping met bar

Wil je door ons een overkapping met bar in Brabant laten maken? Neem dan contact met onze experts op. We vertellen je graag meer over onze diensten en onze eerder afgeronde projecten. Heb je nog vragen? Bel dan naar 076 – 303 35 54, naar 0413 27 28 11 of vul ons contactformulier in.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.