Een vakkundige tuinarchitect in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een moderne tuinarchitect in Noord-Brabant? De Groot Hoveniers in Volkel, in de omgeving van Oss, heeft al jarenlang ervaring met het ontwerpen van de mooiste en meest moderne tuinen. Bij ons ben je verzekerd van vakmanschap.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Laat een moderne tuin ontwerpen door onze tuinarchitect in Noord-Brabant

Onze deskundige tuinarchitect in Noord-Brabant luistert graag naar jouw tuinideeën en geeft je de nodige tips over het aanleggen van een tuin van hoge kwaliteit. Wanneer je graag een exclusieve tuin in Noord-Brabant wilt, draagt onze tuinarchitect diverse moderne oplossingen aan die jouw tuin onderscheidt van andere tuinen. Indien je ervoor kiest om een luxe tuin aan te laten leggen, is het nog verleidelijker om veel tijd in je tuin door te brengen. Zelfs als je totaal geen groene vingers hebt, zul je graag tijd doorbrengen in jouw tuin met uniek design. Dat is het effect van het aanleggen van een mooie, moderne tuin die aan al jouw wensen voldoet.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Kom in contact met onze tuinarchitect

Voor het laten maken van een tuindesign voor jouw tuin in Noord-Brabant schakel je onze moderne tuinarchitect in. Hij of zij helpt jou aan een tuin die uniek is ten opzichte van andere tuinen. Wanneer je over een prachtige tuin beschikt, wil je uiteraard dat alles er strak bij blijft liggen. Daarom schakel je ons hoveniersbedrijf ook in voor het onderhoud van jouw tuin. Hierbij pakken we alles grondig aan en zorgen we dat jouw tuin klaar is voor elk seizoen. Heb je nog vragen over onze diensten? Bel ons dan op het telefoonnummer 0413 272 811 of vul ons contactformulier in.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.