Een mooi tuindesign laten maken in Noord-Brabant

Wil je graag het tuindesign voor jouw tuin laten maken door een specialist in Noord-Brabant? Ga dan eens met onze vakmensen in gesprek! De Groot Hoveniers, gevestigd in Volkel, is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen waar jij echt gelukkig van wordt. Hierbij luisteren wij aandachtig naar jouw wensen en gaan we op deskundige wijze te werk.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Een strak tuindesign laten maken in Noord-Brabant is een zorgvuldig project

Wanneer je ons het tuindesign wilt laten maken voor jouw tuin in Noord-Brabant, zijn onder andere jouw wensen, de mogelijkheden en het budget van belang. Ook leveren onze designers zelf ideeën aan, zodat je wellicht nog inspiratie opdoet voor jouw tuin. Voordat een van onze specialisten het tuindesign op papier gaat zetten, wordt er eerst nog uitgebreid geïnventariseerd hoe jouw tuin er momenteel bijligt. Op het moment dat wij een duidelijk beeld van de situatie hebben, gaan we aan de slag met het maken van een design voor een strakke tuin. Zodra de tuinarchitect van ons hoveniersbedrijf in de regio Oss, Noord-Brabant, een mooi tuindesign voor jou heeft gemaakt, gaan wij verder met het aanleggen van de tuin.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Deel jouw wensen met ons

Nadat de tuin aangelegd is, wil je ook blijven genieten van de strakke lijnen in jouw tuin. Daarom is het raadzaam om de mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud te verkennen. Als onderdeel van onze dienstverlening bieden wij onderhoudscontracten aan. Hierbij komen wij eens in de zoveel tijd langs om jouw tuin bij te werken waar nodig. Wil je graag een onderhoudscontract afsluiten of wil je graag een tuindesign laten maken door onze specialisten in Noord-Brabant? Bel dan naar het telefoonnummer 0413 272 811 of vul ons contactformulier in en wij staan je graag te woord.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.