Even voorstellen: Rick van der Heijden

5 december 2023
Nieuws

Graag stellen we onze hoveniershelden aan jullie voor. We beginnen met Rick van der Heijden. Rick is 25 jaar jong en woonachtig in het mooie Veghel. Rick deelt zijn leven al 7,5 jaar met zijn vriendin Vera. Bij ons vervult hij de functie van hovenier aanleg.

Rick is bij ons gekomen als stageloper en voelde zich hier zo thuis dat hij is blijven hangen. “Ik heb hier erg fijne collega’s. Het is gezellig en we staan altijd voor elkaar klaar,” vertelt Rick. “Wat het werk nog leuker maakt? We maken natuurlijk mooie tuinen en krijgen de kans om onszelf te ontwikkelen doordat we veel zelf mogen doen.”

Als Rick niet op het gras staat bij een van onze klanten, doet hij dat wel op de velden van zijn voetbalvereniging Blauwgeel in Veghel, waar hij speelt in het 4e, een vriendenteam. Ook is hij graag te vinden bij de fitness. “Verder geniet ik ervan om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden. We gaan vaak op avontuur naar nieuwe plekken of weekendjes weg.”

Leuk feitje over Rick: Hij deelt zijn naam met z’n opa en een paar anderen in de schoonfamilie, waardoor hij de bijnaam “Harrie” heeft gekregen. En het blijkt dat ‘Rick’ ook een populaire naam is bij De Groot Hoveniers, want hij heeft ook nog eens een collega met dezelfde naam.

En wat betreft Ricks eigen tuin? Daar mag een comfortabele zithoek zeker niet ontbreken, compleet met sfeervolle verlichting en achtergrondmuziek, om gezellig met vrienden een drankje te doen. En als het op eten aankomt, kun je Rick altijd blij maken met een broodje hamburger of een smakelijke poke bowl.

Wat zijn zijn collega’s over Rick zeggen? Hij is gedreven, vakkundig, creatief, soms wat hyperactief en heeft de conditie van een paard. Hij is een andermans vriend en loyaal aan zijn team. Rick is een manusje van alles: grondwerk; straten; elektra; hout bewerken; je kunt hem altijd goed inzetten. Zijn veelzijdigheid en teamgeest maken hem een waardevol lid van ons hoveniersteam!

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.