Even voorstellen, Albert Hendriks

Team De Groot Hoveniers
In vergelijking met andere bedrijven, viel me bij De Groot vooral op hoe goed de samenwerking is tussen de buitendienst en de mensen op kantoor. We vormen een hecht team dat er echt sámen voor gaat. En dat merk je, als medewerker én als klant.

Ik ben Albert Hendriks 38 jaar oud, geboren en getogen in Eindhoven. Ik ben gelukkig getrouwd en dol blij met mijn twee gezonde kinderen, een dochtertje van 4 jaar en een zoontje van 2 jaar.

 

Vanaf 2001 ben ik in het hovenier vak gerold. Ik heb een 3 jarige avondopleiding gevolgd voor vakbekwaam hovenier. Ik ben nu 1 jaar werkend bij de Groot hoveniers. Ik heb de Groot hoveniers gevonden via een advertentie op internet. Na wat research heb ik kunnen afleiden dat de Groot hoveniers een zeer mooi bedrijf is om voor te werken. Dat is ook gebleken door de enthousiasme van de klanten waar we de tuinen aanleggen.

 

Ik vind het beroep hovenier een zeer mooi vak om uit te oefenen omdat je een tuin maakt van A tot Z. En dat komt maar bij zeer weinig beroepen voor. Elke tuin is anders, elke klant is anders en dat maakt het elke keer weer een uitdaging om samen met mijn collega´s een perfecte tuin te creëren.

 

Maar het alle mooiste wat ik vind, is als je een paar jaar later terug mag komen in de gerealiseerde tuin en dat de klant nog steeds net zo blij is met de tuin als de eerste dag van de oplevering. Dat is de mooiste waardering die je als vakbekwaam hovenier kunt krijgen.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!