Even voorstellen, Bram van der Zande

Team De Groot Hoveniers
Ik kan niet zo goed stil zitten, dus voor mij is dit de ideale bijbaan. Lekker actief, veel buiten, in een hecht team, met alle ruimte om je te ontwikkelen als je een beetje handig bent.

Ik ben Bram van der Zande, ben 19 jaar en kom uit Volkel. Ik studeer nu in Eindhoven op het HBO. Ik werk nu zes jaar bij De Groot Hoveniers.

 

Bij de scouting leerde ik Martijn de Groot kennen die hier leiding was. Hij vroeg mij op mijn dertiende om te komen werken als zaterdagmedewerker. Sindsdien werk ik zaterdagen en schoolvakanties bij De Groot.

 

Als zaterdagmedewerker en vakantiekracht kom je minder vaak in de tuinen maar doe je veel voorbereidend werk aan de tuinen en onderhoud aan het bedrijfsterrein. Ik heb vorig jaar een studiepauze gehad waardoor ik een half seizoen fulltime heb gewerkt. Bij elkaar heb ik de afgelopen zes jaar deel uit mogen maken van een zeer vakbekwaam (en collegiaal) ) team. Hierdoor heb ik al doende geleerd mijn steentje bij te dragen aan het maken van tuinen voor en achter de schermen.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!