Even voorstellen, Daan van der Zande

Team De Groot Hoveniers
Ik ben al vanaf mijn 13e zaterdaghulp bij De Groot en ik vind het nog steeds de leukste bijbaan, zeker nu naast mijn studie werktuigbouwkunde. Afwisselend en uitdagend. Zo bouwden we zelf een voormalige stal om tot werkplaats.

Hallo, ik ben Daan van der Zande. Ik ben 21 jaar en ik woon in Volkel. Ik studeer Werktuigbouwkunde aan de Fontys in Eindhoven.

 

Mijn hobby’s zijn muziek maken en verder ben ik verkennerleiding bij Scouting Volkel. Iedere vrijdagavond zorg ik er samen met een groep leeftijdsgenoten voor dat de verkenners een leuke avond hebben. Vroeger, toen ik nog gewoon een verkenner was, was Martijn de Groot leiding bij de verkenners. Ik was graag buiten en fanatiek bij de scouting en Martijn zag dat en was nog op zoek naar een zaterdaghulpje. Ondertussen zijn we ruim 8 jaar verder en werk ik nog steeds met veel plezier iedere zaterdag en in de vakanties bij De Groot Hoveniers.

 

Samen met mijn broer Bram zijn wij het zaterdagteam en zorgen wij ervoor dat het terrein opgeruimd blijft en dat de collega’s van alle gemakken voorzien zijn zodat zij doordeweeks vooruit kunnen met het maken van de tuinen. Op deze manier maken wij ook deel uit van het hechte team van collega’s dat bij De Groot Hoveniers werkt.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!