Even voorstellen, David Tielemans

Team De Groot Hoveniers
Dat je mee mag denken en de klant kunt adviseren over de beste aanpak. En dat je daarmee uiteindelijk wensen vervult en mensen blij maakt. Da's toch prachtig!?

Mijn naam is David Tielemans, ben 22 jaar en woon in Boekel.

 

Van kinds af aan ben ik opgegroeid in het groen. We wonen op een boerderij waardoor ik vaak te vinden was in de buitenlucht. 2 jaar geleden heb ik mijn vriendin Robin leren kennen, waar ik erg trots op ben. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vrienden om te stappen of om leuke activiteiten te doen.

 

Tijdens mijn opleiding bij de Groene Campus in Helmond kreeg ik de mogelijkheid om stage te gaan lopen bij de Groot Hoveniers. Na een succesvolle stage ben ik hier als vakantiekracht begonnen met werken. Op deze manier kon ik van mijn hobby mijn werk maken. Gedurende mijn opleiding heb ik bij verschillende hoveniers stage gelopen. Al snel merkte ik bij De Groot Hoveniers het beste op mijn plek was. Ik had hier de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. Aan het einde van mijn opleiding kwam er een vacature vrij binnen het bedrijf, hierdoor heb ik de kans gekregen om als hovenier in het vaste en gezellige team van De Groot Hoveniers te werken.

 

Ik werk nu al enkele jaren met veel plezier bij De Groot Hoveniers. Elke dag gaan we weer op pad om met ons gezellige groepje vakmannen. Samen met de klant gaan we de droomtuin werkelijkheid maken!

 

Na enkele jaren werken binnen het vak heb ik veel ervaring opgedaan omtrent het realiseren van nieuwe tuinen. Ik heb mezelf enorm kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf waardoor ik steeds meer verantwoordelijkheid heb gekregen. Het is aan mij de taak om ervoor te zorgen dat de klant 200% tevreden is tijdens de realisatie van zijn nieuwe tuin, daarnaast mag ik op het project leiding geven aan mijn naaste collega.

 

De Groot Hoveniers doet er alles aan om met de tijd mee te gaan. Zo werken we met 3D tekeningen, de nieuwste machines en gemakkelijk materieel om het werk sneller en lichter te verrichten.

 

Ze komen met ideeën waar de klant zelf nog niet aan had gedacht.

 

Veel mensen zien ons vak als mensen die enkel staan te “skoeffelen” in de tuin en zich bezighouden met planten, maar nee hoor ons vak is veelzijdig. We maken straatwerk, timmerwerk, complete beregeningssystemen, elektra. Maar ook zwemvijvers, dakterrassen, ect.. We zijn van alle markten thuis. Dit maakt het werk zo leuk en uitdagend.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?