Even voorstellen, Joris van Son

Team De Groot Hoveniers
Als bijbaantje, naast mijn communicatiestudie, help ik mee met de marketing en communicatie. Het feit dat De Groot hier zoveel aandacht aan besteedt, laat wel zien dat ze klantenbinding serieus nemen en veel waarde hechten aan een stijlvolle presentatie.

Ik ben Joris van Son, 22 jaar en woon in Uden. Ik ben 3e jaar student Communicatie Multimedia Design op het Avans in ’s-Hertogenbosch. Voordat ik aan deze opleiding begon, heb ik de opleiding Interactief vormgever op het SintLucas Eindhoven afgerond.

 

Voor zo lang als ik me kan herinneren speel ik al voetbal, tegenwoordig ook in de zaal, en hier besteed ik wekelijks veel tijd aan. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag bij vrienden om te stappen, filmpje te kijken of gewoon gezellig bij te kletsen.

 

In juni 2015 zag ik een vacature op Facebook voorbij komen van De Groot Hoveniers. Ik heb hierop gesolliciteerd en ik kon diezelfde week nog langs komen. Een week later kon ik beginnen en ben er ondertussen bijna 1,5 jaar werkzaam als marketeer.

 

Toen ik net begon bij De Groot Hoveniers kwam ik er al snel achter hoeveel aandacht Martijn en Edwin besteden aan de marketing van het bedrijf. Telkens kwamen ze weer met nieuwe ideeën en manieren om de klant te bereiken en beter te kunnen begeleiden naar hun droomtuin.

 

Nu, 1,5 jaar later, is dit nog niks veranderd. Ik ben blij dat ik bij een bedrijf werk waar ik de ruimte krijg om ideeën in te brengen en waar er ook daadwerkelijk iets mee gedaan wordt!

 

Ik weet zeker dat we de komende tijd nog met veel nieuwe en ook innoverende ideeën zullen komen die ervoor gaan zorgen dat we onze klanten beter kunnen helpen en bereiken!

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!