Even voorstellen, Martijn de Groot

Team De Groot Hoveniers
We willen mensen kennis laten maken met tuinoplossingen die nieuw voor ze zijn. Oplossingen die door het hele gezin worden gewaardeerd. Eigenlijk komt het erop neer dat we onze passie willen delen: wat tot last was omvormen tot iets wat plezier geeft.

Hallo, Ik ben Martijn de Groot en ben een geboren en getogen Volkenaar. Woon samen met mijn vriendin Sharon van Creij en samen hebben we een dochter Ive van ruim een jaar oud en in februari verwachten we onze volgende baby.

 

In 2002 heb ik Martijn de Groot Hoveniersbedrijf opgericht en ben alleen aan de slag gegaan. Al snel groeide het bedrijf en veranderde we onze naam in De Groot Hoveniers en bouwden we aan heel team van medewerkers.

 

U kunt mij tegen komen tijdens de eerste gesprekken voor een nieuwe tuin. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om u te inspireren voor de mogelijkheden in uw tuin. U te helpen kiezen uit de vele materialen en met u de uitdaging aan te gaan om een tuin te realiseren waar u zichzelf in thuis voelt en waar u gelukkig in wordt

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!