Even voorstellen, Martijn van de Hulsbeek

Team De Groot Hoveniers
De essentie van ons werk is om het woonkamer-gevoel naar buiten te brengen. Ik blijf dat een mooie filosofie vinden, waar ik me graag voor inzet.

Hallo, mijn naam is Martijn van de Hulsbeek , 37 jaar en woonachtig in Sint Anthonis. Ik ben getrouwd met Mariette en vader van Julia (4) en Finn (2).

 

In mijn vrije tijd houd ik mij, naast mijn gezin, graag bezig met muziek en sport. Ook ben ik sinds een half jaar, na het behalen van het diploma “vrijwillig molenaar”, actief als molenaar op de Heimolen in Sint Hubert en de Hamse molen in Wanroij. Hier haal ik ontzettend veel voldoening uit, vooral uit het contact met bezoekers.

 

Sinds 3 maanden werk ik met veel plezier bij de Groot Hoveniers. En daarmee is eigenlijk de cirkel rond. Hoewel het een nieuwe werkgever betreft, voelt het als terugkomen op ‘ het oude nest’ . Ik ben namelijk opgegroeid met ” groene vingers” aangezien mijn ouders een tuincentrum hebben in Wanroij. Hier heb ik als kind al de nodige ‘ werkervaring’ opgedaan omdat ik het altijd hartstikke leuk heb gevonden mijn ouders, Jan en Gerda van de Hulsbeek, mee te helpen. Dat doe ik overigens nog steeds zo nu en dan. Het tuinleven is er dus met de paplepel in gegoten.

 

Dat ik in 1999 op het helicon in Nijmegen het diploma vakbekwaam hovenier heb behaald is dan ook geen verrassing.

 

De kennis die ik op de opleiding heb opgedaan komt nog steeds van pas. De afgelopen vijftien jaar heb ik een enigszins andere ‘ tak van sport’ mogen beoefenen, namelijk die van machinist op een hydraulische graafmachine. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar ik zocht een nieuwe uitdaging waarbij ik meer klantgericht te werk kon gaan.

 

Nu ik weer terug gekeerd ben naar het vak van hovenier komt deze ervaring als graafmachinist in ieder geval uitstekend van pas. Een mooie tuin begint tenslotte bij het maken van goed grondwerk. Het mooie aan mijn werk als hovenier is dat het een breed vak is. Bij het realiseren van een tuin krijg je te maken met veel verschillende onderdelen zoals grondwerk, straatwerk, vijvers, gazons, overkappingen, beplanting en verlichting. En omdat iedere tuin anders is, evenals de wensen en behoeften van klanten, is elke dag weer anders. Een mooie tuin mee helpen aanleggen, geeft dan ook veel voldoening. Ik help u dan ook graag mee bij de realisatie van uw droomtuin.

 

Een tuin om in te spelen, te ontspannen, of te werken, maar in ieder geval een tuin waar u lange tijd van kunt blijven genieten. Een tuin die dezelfde meerwaarde krijgt als een woonkamer of leefkeuken, wie wil dat nu niet? Het zou in ieder geval het streven van iedere hovenier moeten zijn.

 

Hoewel ik bij De Groot Hoveniers nog maar relatief kort werk voel ik mijzelf al prima op mijn plek. Ik mag werken met vakmensen als collega’s in een prima sfeer. Daarnaast krijg ik alle ruimte om mezelf van mijn beste kant te laten zien en kan daardoor u als klant nog beter van dienst zijn.

 

Wie weet zien we elkaar als ik met mijn collega’s uw ‘droomtuin’ kom realiseren.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!