Even voorstellen, Sander Verberk

Team De Groot Hoveniers
Het leuke van ons vak is vooral dat je iets maakt van een aanvankelijk kale vlakte. Je bouwt iets op wat meerwaarde heeft voor de klant. Dat je dat mag doen met mensen waarmee je op dezelfde golflengte zit, maakt het extra bijzonder.

Hallo ik ben Sander Verberk, ben 28 jaar en woon samen met mijn vriendin en onze dochter van 1 jaar in Zijtaart.

 

Oorspronkelijk kom ik uit Eerde, waar ik op een boerderij woonde. Daar kwam ik al vroeg in mijn jeugd in aanraking met ‘Het buiten leven’. Zo wist ik dat binnen zitten niets voor mij was. Toen ik naar de middelbare school ging heb ik dan ook voor de agrarische sector gekozen, hierbij kwam ik tijdens een snuffelstage bij een hovenier terecht, ik moest mee een tuin aanleggen. Dit vond ik zo mooi, ik was helemaal verkocht en heb daarom nooit meer iets anders gedaan. Na de middelbare school ben ik naar het Helicon te Boxtel gegaan. Daar heb ik de 3 jarige opleiding afgemaakt. Zoals ik u al vertelde was binnen zitten niets voor mij, dus ging ik na mijn opleiding direct aan de slag bij een hovenier.

 

Sinds 1 oktober 2013 werk ik bij De Groot Hoveniers. Ik ben begonnen als meewerkend hovenier in de aanleg. Ondertussen ben ik gegroeid in het bedrijf en ben ik voorman geworden. Met een gezellig “gruupke” jonge collega’s gaan we elke dag op pad om de mooiste tuinen te realiseren!

 

Ik ben niet alleen gegroeid, we zijn met zijn allen gegroeid. We blijven vernieuwen, proberen nieuwe materialen en onze nieuwe 3D ontwerpen zien er super uit!

 

Dit is wat De Groot, De Groot maakt; Jong, fris en vernieuwend. Dit is wat ons vak zo mooi maakt. Dit is waarom ik nog jaren hoop te werken bij De Groot Hoveniers!

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!