Even voorstellen, Tijs Verkuijlen

Team De Groot Hoveniers
Het leuke van ontwerpen is dat ik mijn ervaring als hovenier en mijn passie voor alles wat met tuinen te maken heeft, mag vertalen naar steeds weer een nieuwe creatie. De kunst is natuurlijk om oplossingen te bedenken waar de klant zelf nog niet aan heeft gedacht.

Ik ben Tijs Verkuijlen en ben hoofdzakelijk bezig met het ontwerpen van tuinen. Via deze weg kan ik mijn passie als hovenier vertalen naar een ontwerp. Hierdoor kan ik mijn ervaring toepassen in het ontwerp waardoor we met ons team een prachtig en uitvoerbaar plan kunnen realiseren. Wanneer we een plan mogen uitvoeren verzorg ik ook de beplantingsplannen waardoor ik nog een extra steentje kan bijdragen aan het plan. Hierdoor zijn de tuinen die we maken al snel een lust voor het oog.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?