Hagen laten knippen in Noord-Brabant

Veel mensen laten hun hagen knippen door een professioneel hoveniersbedrijf, zoals De Groot Hoveniers uit Volkel, Noord-Brabant. Wil je deze klus ook graag uitbesteden? Voor het knippen van hagen en andere tuinwerkzaamheden staat ons team uit Noord-Brabant voor je klaar! Met hun twee rechterhanden inclusief groene vingers zorgen ze ervoor dat jouw haag er weer picobello uitziet. Schakel je ons in voor het knippen van jouw hagen? Dan ruimen we nadien uiteraard alles netjes op. Je zit hierdoor niet met bergen tuinafval dat je niet kwijt kunt. Bovendien is de klus sneller geklaard en kun je rekenen op een nette afwerking als je professionals inschakelt.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Laat jouw hagen knippen tegen een heldere prijs in Noord-Brabant

Bij De Groot Hoveniers vinden we het belangrijk om helder te communiceren over onze prijzen. We willen namelijk niet dat onze klanten voor onverwachte verrassingen komen te staan. Daarom stellen we van tevoren altijd een prijs vast, die onveranderd blijft. Dit geldt niet alleen voor het knippen van hagen, maar ook voor het aanleggen van een geheel nieuwe tuin. Wil je jouw tuin graag verbouwen, maar weet je niet goed hoe? Of wil je tips over hagen snoeien? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Maak een afspraak

Voor het laten knippen van jouw hagen maak je een afspraak met een van onze hoveniers uit Volkel, Noord-Brabant door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0413 272 811 voor onze vestiging in Volkel en naar 076 – 303 35 54 voor onze vestiging in Etten-Leur. Wij zijn werkzaam in onder andere de omgeving van Nijmegen en rondom Eindhoven en helpen graag jouw droomtuin te realiseren.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.