Tuinadvies in Noord-Brabant

Voor vakkundig tuinadvies schakel je de hulp van experts uit Noord-Brabant in. Een tuinexpert houdt rekening met diverse factoren en heeft naast praktisch inzicht ook kennis over het ontwikkelen van mooie en passende tuinontwerpen. Wil jij jouw tuin graag van top tot teen aanpakken? Of wil je slechts een klein gedeelte van je tuin veranderen? In beide gevallen staan onze hoveniers uit Volkel (Noord-Brabant) je graag bij met tuinadvies op maat.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Schakel ons in voor tuinadvies en tuinklussen in Noord-Brabant

Bij De Groot Hoveniers staan we voor je klaar voor zowel tuinadvies als tuinklussen. Naast dat we advies op maat bieden, schakel je ons ook in voor tuinwerkzaamheden. Omdat ons team uit diverse specialisten bestaat, hebben we alles voor jouw tuin onder één dak. Zo kunnen we niet alleen de beplanting en bestrating van je tuin realiseren, maar huur je ons ook in voor bijvoorbeeld het bouwen van een buitenverblijf of het aanleggen van een zwembad. Zelfs de aanleg van het leidingwerk en de tuinverlichting behoren tot onze mogelijkheden. Hierbij kun je altijd rekenen op heldere en vaste prijzen.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Stel ons gerust al je vragen

Wil je graag professioneel tuinadvies ontvangen van een van onze medewerkers uit Volkel, Noord-Brabant? Bel dan naar 0413 272 811 of vul het contactformulier in en stel al je vragen. We helpen je graag met advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt!

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.