Hovenier Veghel

Bent u op zoek naar een ervaren Hovenier in Veghel en omstreken? Of u nou graag nieuwe tuin wilt laten aanleggen of op zoek bent naar kleine aanpassingen, de Groot Hoveniers heeft de juiste ervaring in huis om iedere klus te klaren. Wij zijn een groot hoveniersbedrijf in Volkel, maar zijn ook beschikbaar voor klussen in Veghel. Onze medewerkers zijn dagelijks door de hele regio te vinden en staan daarom altijd klaar voor tuinonderhoud, tuinaanleg in Veghel.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Kwaliteit hoveniers Veghel

Of u nou graag onderhoud wilt laten plegen of op zoek bent naar tuinaanleg in Veghel: het is altijd belangrijk om er een goed gevoel bij te hebben. Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf. De Groot Hoveniers heeft al jarenlang ervaring op het gebied van het ontwerpen en onderhouden van tuinen. Waarom is dit belangrijk? Een hovenier met veel expertise weet precies hoe het gewenste eindresultaat bereikt kan worden.

Tuinonderhoud Veghel

Wanneer uw tuin eenmaal is aangelegd, is het tijd om er optimaal van te gaan genieten. Toch is het belangrijk om ook af en toe wat onderhoud te laten plegen aan de tuin. Dit zorgt ervoor dat alle materialen in goede conditie blijven en dat de bloemen en planten jarenlang kunnen blijven groeien en bloeien. Slecht onderhoud kan de houdbaarheid van je tuin namelijk aanzienlijk verminderen. Bomen en planten gaan woekeren, tegels kunnen verschuiven en zelfs het steen van je woning kan aangetast worden door slecht onderhouden planten. Het is daarom belangrijk om ons in te schakelen wanneer je tuin aan onderhoud toe is. Om klanten in de hele regio te verzekeren van een nette tuin, doet ons hoveniersbedrijf Veghel en omstreken regelmatig aan. Dat betekent dat het geen probleem is om een afspraak met ons te maken wanneer je in Veghel woont. Wij komen graag langs met onze expertise en professioneel gereedschap om de klus te klaren. Wij van de Groot Hoveniers zorgen ervoor dat je jarenlang kunt blijven genieten van je eigen droomtuin.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Speciale aanbieding van je hovenier in Veghel

Je wil natuurlijk niet teveel betalen voor het onderhoud van je tuin, dus ben je op zoek naar een deskundige hovenier voor het tuinonderhoud in Veghel.

De Groot Hoveniers is o.a. werkzaam als hovenier in Veghel en verzorgt alle tuinonderhoud zoals o.a. maaien, snoeien en beplanting. Bel voor meer informatie: 0413 27 28 11 of laat je verzoek achter via ons contactformulier

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.