Tuinverlichting aan laten leggen

Een mooie tuin komt nóg beter tot zijn recht wanneer je ervoor kiest om tuinverlichting door ons hoveniersbedrijf aan te laten leggen. Kies je hiervoor? Neem dan zeker de tijd voor een goede voorbereiding. Het aan laten leggen van tuinverlichting door ons team geeft je de meeste garantie voor een tuin met een eigen persoonlijkheid en uitstraling. Tuinverlichting aan laten leggen door een hovenier geeft vaak het mooiste resultaat. Wij staan je met raad en daad bij en hebben het beste resultaat voor ogen. Waar moet goede tuinverlichting aan voldoen en wat zijn jouw wensen? Dat bespreken we graag met je tijdens het opstellen van een lichtplan.

Tuinverlichting aan laten leggen volgens een plan van onze experts

Het maken van een plan voor de verlichting kost tijd en vraagt om verstand van zaken. Wanneer je zelf een lichtplan wilt maken, dien je rekening te houden met enkele belangrijke richtlijnen. Beschik je over voldoende budget? Laat dan je lichtplan maken door onze ervaren hoveniers. Dat geeft ongetwijfeld het beste resultaat. Bij een plan om tuinverlichting aan te leggen bepaal jij, samen met ons, eerst welke onderdelen van de tuin ’s avonds zichtbaar moeten zijn. We gaan na welk soort licht daarvoor het best gebruikt wordt en vanuit welke richting het licht moet komen. Daarna kiezen we de meest geschikte armaturen en controleren we of ze voor een optimale lichtbalans zorgen.

Een lichtplan is praktisch en zorgt voor de ultieme sfeer

Een goed lichtplan laten ontwerpen zorgt voor een gezellige, praktische en sfeervolle tuin. Als je zoveel en zo lang mogelijk in je tuin wilt verblijven, is een aangepaste sfeerverlichting voor je tuin, je balkon of je (dak)terras nodig. Bij het opstellen van een plan om tuinverlichting aan te leggen heb je de keuze uit:

  • Functionele buitenverlichting: verlicht de verschillende looproutes en toegangsdeuren. Het aan laten leggen van functionele tuinverlichting in jouw tuin vergroot je veiligheidsgevoel.
  • Sfeervolle buitenverlichting: zorgt voor de juiste sfeer in je tuin.
  • Accentverlichting: verlicht de mooiste gedeeltes van je tuin, terras of balkon.

Het juiste type sproeier kiezen, de beste locatie bepalen om deze te plaatsen en de hoeveelheid water die gebruikt wordt per sproeironde; allemaal zijn het kwesties die een duidelijke aanpak vereisen om tot een efficiënt resultaat te komen. Zodra op deze vragen een antwoord gegeven is, weten we hoeveel groepen er precies nodig zijn voor de situatie. Men kan dan beginnen met het intekenen en berekenen van de leidingen, de dikte daarvan en hoeveel er precies nodig zijn.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.