In-lite verlichting

In-lite verlichting

Het grootste gemak van het in-lite systeem is wel de zelf hechtende kabel op 12 volt. Wanneer je deze rond de tuin legt is het zeer gemakkelijk om het systeem op een veilige manier aan te passen naar wens.

Systeem

De kabel is door de kabelconnector of -splitter gemakkelijk uit te breiden. Daarnaast kun je de lampjes met wat langere kabels op alle gewenste plekken toepassen in de tuin.

De transformator kasten, oftwel ‘HUB’s’ genoemd, vormen 230volt om naar 12volt om de lampen te kunnen voorzien van voldoende stroom. Deze HUB’s worden aan een wand bevestigd en gevoed door middel van een stekker in het stopcontact.

Door de slimme technologie en gemakken van de transformator is de verlichting gemakkelijk zelf te bedienen of automatisch in te stellen. Door middel van een bewegingssensor of een licht/donker sensor kun je het systeem uitbreiden zodat je het niet meer zelf hoeft te bedienen.

De transformators zijn er in 50, 100 en 150 volt ampère. Dat wil zeggen dat je tot deze maximalen aan lampen kunt voegen aan het systeem. Bij de 150 volt ampère is de transformator een SMART-HUB. Dat wil zeggen dat deze via de in-lite app te bedienen is.

Type verlichting

Bij het in-lite systeem hebben we te maken met verschillende typen verlichting. Zo is er voor elk element in de tuin een bepaald type verlichting toe te passen. Een boom kun je met spots verlichten maar ook een gevel of wand. Met staande lampen kun je een pad of border voorzien van licht. Of je verlicht de wanden in de tuin of overkapping voor meer sfeer en praktische verlichting.

De beschikbare types verlichting:

  • Grondspots
  • Boomspots
  • Wandlampen
  • Staande lampen
  • Opbouwspots
  • Hanglampen

Armaturen

De diverse stijlvolle armaturen van in-lite zorgen voor een unieke tuinbeleving. Alle armaturen zijn speciaal ontworpen met oog voor detail. Er zijn concepten ontwikkeld waarin je meerdere type verlichting kunt toepassen. Zo is de Ace als wandlamp en twee verschillende staande lampen te verkrijgen. Dat geld ook zo voor de Disc en Evo concepten.

Er worden naast uitbreidingen van deze concepten ook nieuwe armaturen ontwikkeld om zo de tuinverlichting op de meest creatieve manieren toe te passen.

Bij de lampen wordt gebruik gemaakt van LED licht en ze zijn voorzien van een witte maar toch warme kleur.

De wandarmaturen op 230volt zijn dimbaar, hierbij is ook een bijbehorende dimmer verkrijgbaar. Deze zijn direct op het stopcontact aan te sluiten.

in-lite app

De in-lite app is gratis te downloaden en kun je via bluetooth verbinden. Met de app kun je de verschillende lijnen van de verlichting aansturen. Daarnaast kun je meerdere SMART HUB’s op één app aansturen. Met de smart extender kun je een sterkere bluetoothverbinding creëren. Dat kan bijvoorbeeld werken wanneer de transformator achterin de tuin hangt en je vanuit het huis onvoldoende signaal hebt.

Service

De kwaliteit is erg belangrijk en daarom geeft in-lite 5 jaar garantie op armaturen en transformators. Daarnaast kun je via onze webshop gemakkelijk lampen bestellen en deze toevoegen of laten toevoegen aan je huidige systeem. Vraag wel altijd even naar de mogelijkheden of er nog ruimte is op de transformator om lampen bij te zetten en waar de kabels in de tuin liggen.Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?