Boomverzorging

Heb je weleens van boomverzorging door een boomchirurg uit Noord-Brabant gehoord? Boomverzorging is iets heel normaals, ook bomen vergen namelijk onderhoud. Dat is niet altijd even gemakkelijk, zeker als het gaat om hoge exemplaren of complexe situaties. Je moet immers wel weten welke behandeling de juiste is en dit soort hoogtewerk vergt speciale klimtechnieken, veiligheidsmaatregelen en gereedschappen. Wist je dat we daarvoor een gediplomeerde boomchirurg in dienst hebben?

Boomverzorging

Boomverzorging van A tot Z

Of het nu gaat om snoeien, vellen, verplanten of rooien, we helpen je graag om dat op een veilige en vakkundige wijze te doen. Je kunt rekenen op een vakkundige diagnose en een zorgvuldig plan van aanpak, inclusief eventuele kapvergunning. En als we klaar zijn, nemen we alle snoeiresten meteen mee of verwerken het tot een mooie stapel hout voor in je open haard. Kortom; schakel ons hoveniersbedrijf uit Volkel (Noord-Brabant) in voor boomverzorging van A tot Z.

 

Bel voor een telefonische intake

Wil je jouw boom graag laten verzorgen door onze gediplomeerde boomchirurg uit Volkel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413 272 811. We doen dan een telefonische intake, zodat we alles inzichtelijk hebben voor de offerte. Ben je ook nog op zoek naar een manier waarop je de rest van je tuin gezond houdt? Bespreek dan met ons de mogelijkheden tot een beregeningsplan. Wij zijn dé hovenier in Den Bosch en de rest van Noord-Brabant, maar voeren ook opdrachten voor boomverzorging of tuinonderhoud uit in Nijmegen en Zeeland. Naast bellen kun je ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?