Met een 3D tuinontwerp komt je tuin al tot leven

Dé 3D-tuinontwerper in Noord-Brabant

Onze 3D-tuinontwerper in Noord-Brabant maakt van je tuin een prachtig stukje natuur aan huis. De meeste mensen met een tuin brengen er veel vrije tijd door. Zodra de temperatuur het toelaat, in het voorjaar, de zomer en het najaar, zorgt een tuin voor gezelligheid, plezier en de broodnodige ontspanning. De meeste tuineigenaren willen dan ook graag iets moois maken van hun tuin en willen een 3D-tuinontwerp laten maken. Is de tuin op dit moment niet goed onderhouden of heb je misschien een kleine tuin? Ook dan lukt het ons om er een beeldschone tuin van te maken. Met behulp van onze 3D-tuindesigner in Brabant kan zelfs een eenvoudige tuin omgetoverd worden tot een paradijsje. Je zult er jaar na jaar plezier van hebben. Een mooie tuin is een sfeervolle plek waar iedereen zich kan ontspannen en vermaken. Als je de gelukkige bezitter bent van een huis met tuin, dan is het een goed idee om een tuinontwerp te laten maken om het beste uit de tuin te halen. Dit geldt voor grote tuinen, maar ook voor kleine.

 

Een ontwerp op maat laten maken door onze 3D-tuinontwerper

Met een tuinontwerp dat speciaal voor jouw tuin gemaakt wordt door onze 3D-tuindesigner in Brabant, krijg je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die je eigen tuin te bieden heeft. Je kunt bij ons al het tuindesign laten doen. Hoe gaat het in zijn werk? We beginnen met een tuinadviestekening, aan de hand van jouw wensen. De mogelijkheden zullen je verrassen. Als de tekening je helemaal bevalt, wordt er een ontwerp gemaakt door onze 3D-tuinontwerper in Noord-Brabant. Ervaren hoveniers zullen het tuinontwerp vervolgens uitvoeren. Zo geniet je dagelijks nóg meer van je mooi ontworpen tuin en krijgt een huis meer waarde als de tuin op zijn allerbest is aangelegd.

Voorbeelden 3d tuinontwerpen

Maak vrijblijvend een afspraak!

 

Ben je er al uit en zou je graag eens advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak dan vrijblijvend een afspraak zodat we samen kijken hoe we jouw tuin de tuin van je dromen kunnen maken.

Een tuinontwerp met software laten maken door onze 3D-tuindesigner in Brabant

Een tuinontwerp door een vakkundige hovenier laten maken is ideaal om een tuin te laten ontwerpen en om vooraf te zien hoe het er uitziet als de tuin eenmaal echt is aangelegd. Door gebruik te maken van speciale software zorgt onze 3D-tuinontwerper ervoor dat je tuin op een beeldscherm tot leven komt. Met 3D krijg je door middel van levensechte beelden te zien hoe je ideale tuin er uit zou kunnen zien.

 

Een moodboard voor het tuinontwerp

Een tuinontwerp maken gaat het beste met behulp van een moodboard. Je geeft je wensen aan door middel van een moodboard en wij geven aan de hand daarvan de noodzakelijke adviezen. Daarna ontwerpt onze 3D-tuinontwerper in Noord-Brabant je droomtuin in 3D. Er kan geëxperimenteerd worden met de verschillende mogelijkheden die een tuinoppervlak te bieden heeft. Wil je direct zelf een moodboard maken? Probeer het dan vandaag nog uit op onze website!

 

Wat zijn de voordelen van een 3D-tuinontwerp?

Een van de grootste voordelen is vanzelfsprekend dat je vooraf een compleet beeld krijgt van je toekomstige tuin. Met een professioneel ontwerp van onze 3D-tuindesigner in Brabant wordt het allerbeste uit de mogelijkheden voor een tuin gehaald en je kunt de mogelijkheden vooraf overdenken. We doen ons uiterste best om aan zoveel mogelijk persoonlijke wensen tegemoet te komen. Onze 3D-tuinontwerper uit Noord-Brabant heeft een professionele kijk op zaken en zorgt ervoor dat met alle essentiële zaken rekening gehouden wordt.

De Groot Hoveniers Ontwerp 3d tuinontwerp virtual reality VR

Waarom zou je door ons het design laten maken?

Zonder de juiste kennis en ervaring is het voor de meeste mensen verre van eenvoudig om de ruimte van een tuin echt optimaal te benutten en verstandig in te delen. Veel tuinen zijn daardoor rommelig of juist saai. Er staan planten op de verkeerde plek of er zijn bomen die alle zon uit de tuin wegnemen. Bomen die niet geschikt zijn voor jouw tuin kunnen zelfs schade brengen aan onder andere het huis, de schuur of de bodemverharding, als de wortels ondergronds doorgroeien. Een tuin ontwerpen vergt inzicht in alles wat met tuinen te maken heeft. Online zijn er verschillende mogelijkheden om met een programma zelf een gratis tuinontwerp te maken. Zo kun je zelf het één en het ander uitproberen, maar om er iets heel fraais van te maken is een gratis programma ongeschikt. Er is vakkennis en gedetailleerd inzicht nodig om een succes van het tuindesign te maken. Daar helpt onze 3D-tuinontwerper uit Noord-Brabant je graag bij.

Tuinontwerp 3d

Wat is belangrijk bij het ontwerpen van een tuin?

Onze 3D-tuindesigner uit Brabant houdt met veel zaken rekening om een tuinontwerp zonder problemen achteraf tot zijn recht te laten komen. Wat is bijvoorbeeld een goede balans tussen groen en eventuele verharding in de tuin? Waar komen de zitplaatsen en waar de bloeiende planten? Welke planten gedijen goed in je tuin? Wat is een geschikte plek voor grote plantenbakken? Of wil je misschien een zwemvijver, een buitenkamer of een veranda in de tuin? Hoe komen al deze zaken het beste tot hun recht? Verder wordt er rekening gehouden met bomen in de tuin. Er wordt gekeken of je deze kunt behouden of dat het beter is om ze te laten verwijderen. Het is belangrijk dat alle materialen, zoals bijvoorbeeld tuintegels en houtsoorten, visueel mooi bij elkaar passen. Vanzelfsprekend moet er ook rekening gehouden worden met privacy en met het benutten van zonlicht en schaduw. De groeisnelheid van plantengroei kan van grote invloed op lichtinval zijn, en natuurlijk wil je weten wat de beste plek is voor tuinverlichting. Onze 3D-tuinontwerper weet precies waar hij rekening mee moet houden voor een geslaagd ontwerp.

Het belang van een design voor je tuin

Er komt heel veel kijken bij een ideaal tuinontwerp. Een tuinarchitect heeft alle noodzakelijke kennis in huis en houdt met alle noodzakelijke aspecten rekening. Je komt daarom achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Alle spullen in de tuin krijgen een eigen plek, dus ook afvalcontainers en tuingereedschap. Door het ontwerp te laten maken door een ervaren 3D-tuinontwerper uit Noord-Brabant, zal het eindresultaat helemaal naar je smaak zijn. Alle opties die van toepassing zijn op je tuin, zullen zo effectief mogelijk benut worden. Ons bedrijf uit Brabant houdt rekening met alle relevante zaken die voor een 3D-tuindesigner belangrijk zijn.

 

Wil je een driedimensionaal tuinontwerp bekijken?

Een tuinontwerp in 3D bekijken is een beleving op zich. Door het dragen van een 3D-bril maak je een virtuele wandeling door je eigen tuin, die je kunt bekijken in drie dimensies. Je ziet dus alle details van het ontwerp, in de hoogte, de breedte en de diepte. De beelden zijn levensecht door middel van een animatiefilmpje van je tuin. Je kunt je eigen tuin uiteraard pas in 3D bekijken nadat het ontwerp, aan de hand van een tuintekening in 3D, helemaal naar je wens ontworpen is door onze 3D-tuinontwerper in Noord-Brabant. Je krijgt een compleet beeld van je toekomstige tuin. Je kunt een tuinontwerp in 3D bekijken in ons tuininspiratiecentrum.

 

Informeer naar de kosten voor een 3D-tuinontwerp

Wat kost het om door ons een tuinontwerp en tuintekening te laten maken door een vakkundige 3D-tuindesigner in Brabant? Afhankelijk van de afmeting van de tuin en je persoonlijke wensen, maakt onze 3D-tuinontwerper in Noord-Brabant een professioneel tuinontwerp vanaf € 350,-. Een grote tuin en meer persoonlijke wensen vergen meer ontwerptijd. De kosten zullen dan hoger uitvallen. Voor meer informatie bel je naar 076 – 303 35 54 of naar 0413 27 28 11. Ook kun je ons contactformulier invullen.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?