Onze werkwijze – Inspiratie, Creatie, Realisatie

Inspiratie, creatie en realisatie, die drie termen zijn kenmerkend voor de aanpak van De Groot Hoveniers.

Inspiratie, creatie en realisatie

Inspiratie staat voor de fase waarin we u willen inspireren met mooie, maar ook haalbare ideeën die precies passen bij uw stijl, visie en natuurlijk uw budget. Samen gaan we op zoek naar het ideaalplaatje: de tuin waarin u zich thuis voelt, de tuin die u gelukkig maakt. Het maken van een moodboard kan u daarbij helpen (probeer het vast eens via onze moodboard-generator). Laat u vooral ook inspireren door onze visie op tuingeluk.

Creatie staat voor de fase waarin we met uw wensen aan de slag gaan. We verwerken ze tot een verrassend en inspirerend ontwerp en een overzichtelijk kostenplaatje met tal van opties. Meer weten over onze aanpak? Bekijk ons stappenplan.

Realisatie is het sleutelwoord voor de uiteindelijke aanleg van uw droomtuin, van planning en inkoop tot uitvoer en onderhoud. Of het nu gaat om bestrating of metselwerk, verlichting of een vijver, we verzorgen het allemaal met even groot plezier. En meestal helemaal zelf, in eigen beheer. Onze vakbekwame hoveniers hebben jarenlange ervaring met de aanleg van de meest uiteenlopende tuinen. Die ervaring combineren we met up-to-date kennis van materialen en methodieken, een uitgebreid arsenaal aan werktuigen en een professionele eigen werkplaats. En natuurlijk met onze ‘gouden handjes’. U kunt de aanleg van uw tuin dus met een gerust hart aan ons overlaten!

 

Kennismaken (vrijblijvend)?

 

Maak een afspraak of kom op de koffie tijdens onze tuinadviesochtend.

 

Van alle markten thuis

 

In de eerste fases van dit stappenplan (inspiratie en creatie) heeft u vooral te maken met Martijn de Groot (hovenier/directeur) en Tijs Verkuijlen of Maud van de Berg (ontwerpers). In de realisatiefase heeft u vooral te maken met David Tielemans, Jop Kuijpers en onze hoveniers.

 

We voeren alle onderdelen van uw tuinplan uit in eigen beheer. Of het nu gaat om grondwerkzaamheden, bestrating of metselwerk (tegels, klinkers, grint, muurtjes enz.), houtwerk (schutting, poort, pergola, tuinhuis, afdak, haardhoutopslag enz.), beregening, verlichting, vijvers of zelfs complete zwembaden. De Groot Hoveniers heeft jarenlange ervaring met de aanleg van de meest uiteenlopende tuinen. Die ervaring combineren we met up-to-date kennis van materialen en methodieken, een uitgebreid arsenaal aan werk- en voertuigen en een professionele eigen werkplaats. U kunt de aanleg van uw tuin dus met een gerust hart aan ons overlaten!

 

Hoe lang duurt het?

 

Veel mensen vragen ons waar ze op moeten rekenen qua planning bij de aanleg van een nieuwe tuin. Het antwoord op die vraag hangt natuurlijk af van allerlei factoren, zoals omvang van het project, de tijd die u nodig heeft om beslissingen te nemen, levertijden, beschikbaarheid van materialen en beplanting en de planning. Maar de uiteindelijke aanleg van uw tuin duurt gemiddeld ongeveer twee tot zes weken.

 

Kwaliteit gewaarborgd

 

We nodigen klanten bij de afronding van projecten altijd uit om hun oordeel te geven via de onafhankelijke klanttevredenheidsmeter www.klantenvertellen.nl. We zijn ontzettend trots op 8,8 die we daar scoren!

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?