Uw moodboard, uw droomtuin

Weet u al precies hoe uw droomtuin er uit ziet? Of bent u nog aan het verkennen en zoekt u een manier om dat georganiseerd en gericht te doen? Het samenstellen van een moodboard is daarvoor een fijne methode. En nog leuk om te doen ook!

moodboards

Voorproefje

 

Met onze moodboard-generator kunt u vast een eerste indruk samenstellen van de tuin van uw dromen. Een beknopte checklist voert u langs allerlei keuzemogelijkheden die u in overweging kunt nemen, van bestrating en een vijver tot houtwerk en hoogte-elementen. Resultaat is een handige fotocollage van uw eerste voorkeuren.

 

Het echte werk

 

Als u besluit om met ons samen te werken, bieden we u graag nóg meer voorbeelden om u te inspireren in een uitgebreidere versie van onze moodboard-generator. Die leidt u niet alleen langs tuinonderdelen die u in overweging kunt nemen (zoals in de beknopte moodboardgenerator op deze site), maar toont u – via een koppeling met Pinterest – per onderdeel ook talloze foto’s van voorbeelden in de praktijk. Daarmee kunt u preciezer bepalen welke stijl, materialen en wijze van uitvoering u het meeste aanspreken. De keuzes die u maakt, vormen essentiële input voor ons ontwerp. Zo kunnen we ervoor zorgen dat ons voorstel straks zo goed mogelijk aansluit op uw wensen. Bij het intake-gesprek legt Martijn u precies uit hoe het werkt.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?