Realisatie

Wanneer de wijzigingen in het ontwerp doorgevoerd zijn alles in orde komen onze collega’s langs.

Realisatie

Familiebedrijf, vakmensen en kwaliteit

Om u een idee te geven van onze aanpak, hieronder de belangrijkste stappen die we bij De Groot Hoveniers doorgaans volgen bij de aanleg van een nieuwe tuin.

 

Realisatie van uw droomtuin

 

  1. Als u helemaal akkoord bent met ontwerp en offerte, kunnen we aan de slag om uw droomtuin te realiseren! We beginnen met het inplannen van de benodigde werkzaamheden, gaan materialen bestellen en aan de slag om bouwonderdelen te vervaardigen in onze eigen werkplaats. We laten u weten hoeveel tijd we nodig denken te hebben met deze voorbereidingen en overleggen wanneer we kunnen beginnen met de daadwerkelijke aanleg van de tuin.
  2. Alle onderdelen van uw nieuwe tuin worden gerealiseerd door onze vakbekwame hoveniers. Wel proberen we een vast team voor u samen te stellen, zodat u in principe zoveel mogelijk met dezelfde collega(‘s) te maken heeft.
  3. Bij u op uw perceel beginnen we (wanneer nodig) met het verwijderen van bestaande beplanting en bestrating en/of het voorbereiden van de ondergrond. Daarna zetten we de uiteindelijke indeling uit met piketpaaltjes en loodlijnen. Dat geeft u al meteen een aardige indruk van hoe het gaat worden. De eerste stap van nieuwe aanleg is dan het aanbrengen van bestrating.
  4. We bestellen de gewenste planten en bomen, en planten ze zodra ze op voorraad zijn. Wanneer u dat wenst, zorgen we ook voor een op uw tuin toegespitste beplantingsgids (dit is altijd een optie in onze offertes). Zo kunt u altijd nalezen wat er geplant is en hoe u uw beplanting moet verzorgen.
  5. Als we helemaal klaar zijn (en alles is weer netjes opgeruimd), komen we even op bezoek voor een officiële overdracht (en overhandiging van beplantingsgids, wanneer u hiervoor heeft gekozen).
  6. Na een zestal maanden (bij benadering) komen we nog een keertje terug voor een servicebeurt, om te kijken of alles goed is aangeslagen.
  7. Kijk op onze tuintip-pagina’s voor de belangrijkste onderhoudstips per maand. Heeft u hulp nodig bij het onderhoud? Bel of mail ons gerust!

 

Kennismaken (vrijblijvend)?

 

Maak in afspraak of kom langs in ons Tuin Inspiratie Centrum, kijk hier voor de openingstijden. Om een afspraak te maken kunt u het formulier invullen. Wij zullen hierna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?