ZZP’er hovenier gezocht!

ZZP’er hovenier gezocht!

zzp-er hovenier

ZZP’er hovenier GEZOCHT!

Wil je zelfstandig ondernemer zijn en mooie projecten maken die goed voorbereid zijn, projecten waar een mooi ontwerp voor is gemaakt, goede afspraken zijn gemaakt en werkvoorbereiding top is?

Wil je zelfstandig ondernemer zijn, maar niet de hele dag alleen werken? Vind je samen werken in een team toch leuker? Hou je eigenlijk wel van een vrijdagmiddagborrel of een personeelsfeest?

Wil je zelfstandig ondernemer zijn en wil je toch graag met een modern machinepark werken? Vind je het fijn als er een vrachtwagen, shovel of minigraver á la minute ter beschikking staat?

Wil je zelfstandig ondernemer zijn en wil je als je ziek bent toch dat het werk doorgaat voor jou klanten? Dat er een team is waar je op kan vertrouwen en kan bouwen en je kan helpen bij allerlei ondernemersvragen?

Nieuwsgierig naar wat we jou te bieden hebben en durf je een samenwerking aan te gaan? Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in!

Help ons om een mooi team te bouwen. Geef de gouden tip en maak kans op een mooie barbecue.

[honeypot website-604]

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!