Ontwerp

Wij denken graag met u mee, zowel over een kleine renovatie als een volledig nieuwe tuin. Dat begint met een goed gesprek over wensen en mogelijkheden, budget en vereisten. Daarbij verrassen we u graag met opties waar u zelf nog niet aan had gedacht. Ook verwijzen we u naar leveranciers en voorbeelden, zodat u de alternatieven zelf kunt beleven.

Geluk begint bij een goed ontwerp

 

Na een grondige inventarisatieronde gaat onze ontwerper Tijs dan voor u aan de slag. Tijs is een creatieve geest die na zijn hoveniersopleiding doorstudeerde aan de Hogeschool Tuin- en Landschapsinrichting. Als geen ander weet hij uw wensen te vertalen naar een creatief en gedetailleerd ontwerp.

Daarin laat hij u niet alleen zien wat de indeling wordt en hoe de zichtlijnen lopen van binnen naar buiten, maar ook wat het effect is van hoogteverschillen, de toepassing van bepaalde beplanting en materialen als hout en staal. Het ontwerp is meteen ook een kleuradvies en een indicatie voor te kiezen beplanting en verlichting.

Natuurlijk houden we in deze fase ook steeds de praktische uitvoerbaarheid in de gaten. Zo verrassen we u met een passend ontwerp: een eerste stap op weg naar een tuin die u gelukkig maakt.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!