Tuinontwerp laten maken door professionals uit Volkel

Wil je een tuinontwerp laten maken door ervaren hoveniers uit Volkel (Noord-Brabant)? Wij denken graag met je mee, zowel over een kleine renovatie als een volledig nieuwe tuin. Dat begint met een goed gesprek over jouw wensen en vereisten, je mogelijkheden en je budget. Daarbij verrassen we je graag met opties waar je zelf nog niet aan had gedacht. Ook verwijzen we je naar leveranciers en voorbeelden, zodat je de alternatieven zelf kunt beleven.

Een tuinontwerp van hoogwaardige kwaliteit laten maken

Na een grondige inventarisatieronde gaat onze ontwerper Tijs voor je aan de slag. Tijs is een creatieve geest die na zijn hoveniersopleiding doorstudeerde aan de Hogeschool Tuin- en Landschapsinrichting. Als geen ander weet hij jouw wensen te vertalen naar een creatief en gedetailleerd ontwerp.

Daarin laat hij jou niet alleen zien wat de indeling wordt en hoe de zichtlijnen lopen van binnen naar buiten, maar ook wat het effect is van hoogteverschillen, de toepassing van bepaalde beplanting en materialen als hout en staal. Het ontwerp is meteen ook een kleuradvies en een indicatie voor te kiezen beplanting en verlichting.

Je wilt uiteraard een tuinontwerp laten maken door iemand die in deze fase ook steeds de praktische uitvoerbaarheid in de gaten houdt. Hier kun je bij ons zeker van op aan. We verrassen je graag met een passend ontwerp: een eerste stap op weg naar een tuin die jou gelukkig maakt.

Maak een afspraak

Wil je een tuinontwerp laten maken door onze specialisten uit Volkel, Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0413 272 811 of vul het contactformulier in om een afspraak in te plannen. Onder het genot van een kopje koffie of een glas thee bespreken we jouw wensen, eisen en ideeën. Vervolgens laten we onze ontwerpers een tuinontwerp maken die volledig op jouw wensen aansluit. Hierbij is van alles mogelijk: van het bouwen van een overkapping tot het aanleggen van een zwembad.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?